2777
2789
عنوان

💪کالری شماری دسته جمعی چاقها و لاغرها شعبه ۳

| مشاهده متن کامل بحث + 169537 بازدید | 21938 پست
عزیزم ۱/۸۰۰ تو دو هفته کم کردی یعنی هفته ای ۹۰۰ گرم  پس عالی کم کردی پس واسه چی باید از رژیم ...

مرسی که هستی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای اگه دلداری نمیداین نیخاستم یه عالمه ناهار بخورم گفتم من که چی بخورم و چه نخورم تغییر زیادی نمیک ...

چه به موقع وارد عمل شدم😂😂😂

عزیزم بخدا خوب داری کم میکنی پس حیفه اینهمه زحمتو هدر نده 

منم مث تو دارم هفته ای ۸۰۰-۹۰۰ کم میکنم ولی میگم بالاخره که لاغر میشم ، بهتر از اینه که بشینم بخورم و هیچوقت لاغر نشم😉

عزیزم اگه تا الان رژیم شوک نگرفتی بنظرم دو روز رژیم شیر یا میوه بگیر بعد باز کالری شماری و ادامه بده 

رژیم میوه که میتونی در طول روز فقط میوه بخوری ۲-۳ نوع ، مث سیب و پرتقال و لیمو یا نارنگی 

رژیم شیرم هر وعده یه لیوان شیر و ۹ تا خرما ، میتونی خرما کمترم بخوری 

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
مرسی که هستی

خواهش میکنم گلم وظیفه اس😘😘😘

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊

سلام روزتون بخیرررررر🙋🙋🙋

من رفتم باشگاه اساسی ورزش و پیاده روی کردیم ،فوتسال هم بازی کردیم خیلی خوش گذشت . 💃💃💃💃

کالریم با نهار ۸۰۰تا بدون کسر ورزش 

همین که بتونی خودت باشی کافیه...😉
وای اگه دلداری نمیداین نیخاستم یه عالمه ناهار بخورم گفتم من که چی بخورم و چه نخورم تغییر زیادی نمیک ...

اصلااااا اين كارو نكن بعدا پشيمون ميشي اتفاقا خيلي هم خوب كم كردي من گرم به گرم كم ميكردم ولي هيچ وقت نگفتم فايده نداره بذار بخورم اگه هوس چيزي كردي بخور نذار حرص و ولع غذا داشته باشي امااااا باز برگرد به رژيمت و ادامه بده حتماااا ميتوني

🌸 15 غذای کالری منفی کدامند

✅کرفس

✅پرتقال

✅توت فرنگی

✅نارنگی

✅گریپ فروت

✅هویج

✅زردآلو

✅کاهو

✅گوجه فرنگی

✅خیار

✅هندوانه

✅گل کلم

✅سیب

✅فلفل تند

✅کدو سبز 

معصومه جون الان چندتا غذا و میان وعده واسه بچه ها میزارم 📢📢📢📢📢📢

#حلوای_مقوی
#میانوعده_پاییزی

کودکان#

آرد دو پیمانه
شکر یه پیمانه
روغن یه پیمانه
آب ۱/۵ پیمانه
گلاب چندقاشق
زعفرون مقداری
کره مقداری

اول آب و شکر و زعفرون و گلاب رو باهم مخلوط میکنید میذارید روی حرارت.
روغن هم گرم میکنید جداگانه.
آرد رو دوبار الک میکنید و تفت میدید تا رنگش طلایی بشه، بعدش روغن رو به آرد اضافه میکنیم و باز کمی تفت میدیم، بعد مایعی که درست کردیم رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مواد خودشون رو بگیرن.
در نهایت کمی کره هم اضافه میکنیم.

💕💕

#سوپ_بلدرچین

#استحکام_استخوان

کودکان#  

بلدرچین.ماش.دال عدس.کدو سبز.بلغور گندم.سیب زمینی. پیاز.گوجه پوست کنده شده .نمک.ابلیمو.ورمیشل.عصاره قلم. با هم بپزین

💕 @artinemamani

💕💕

شیر پرچرب حتما #وزن کودک را افزایش خواهد داد #شیر سرشار از #کلسیم و پر #کالری است اگر به کودک بیش از یک سال هر روز صبح،یک لیوان شیر #پرچرب بدهید چاق خواهد شد

💕 @artinemamani

💕💕

#صبحانه_عالی_وزنگیری
#هشت_ماهگی_تا_ده_سالگی
#وزنگیری
#قد
💕
https://t.me/joinchat/AAAAAD7FxINrxY3K4aPJPw

عزیزم تو کانالش عضو شو تو تل گرام فقط غذای کودکه 

بقیه دوستاااانی که بچه دارن هم خیلی به دردشون میخوره 

سلام سلام😘😘😘

دیروزمو با ۶۰۰ بستم👍

امروزم ۱۰۰۰ انشا۶الله🙏💖

رهبر عزیز انقلاب: تازیانه خدا برای اسرائیل بسیار سخت خواهد بود...  جهان اسلام باید فشار یکپارچه به رژیم غاصب وارد کند با هر امکاناتی که در توان است،،، فکر می‌کنی مجازیه، حرفی زدیو در رفتی؟! نه جانم حسابرسی بزرگتر در پیش داریم!    علامه طباطبایی( از اولیای الهی و از شاگردان آیت‌الله قاضی )فرمودند:این انقلاب متصل به ظهور امام مهدی علیه السلام خواهد شد... «اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة» ،،،پیامبر عزیزمون فرمودن:وَلَايَةُ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ حِصْنِي فَمَنْ دَخَلَ حِصْنِي أَمِنَ مِنْ عَذَابِي   اطاعت از ولایت فقیه آزمون قبل از ظهور است...((یا الله یا رحمن یارحیم،یامقلب القلوب ثبت قلوبنا علی دینک 🤲))...اللهم عجل لولیک الفرج 🤲