2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه سری مدارک باید برید تحویل بدین احتمالا دانشگاتون لیستش رو داره..وشماره حساب ملی بتون میگن باز کنین و یه روز باید همه رو ببرین کارگزینی آموزش وپرورش محل خدمت تحویل بدین اونجاهم یه سری فرم میدن پر کنین..اگه فرمای حراستم پرنکردین اونجا میدن.‌کلا پرونده تشکیل میدین..شماره تلفن آدرس مشخصات کپی ملی مدارک شناسنامه اینارو می برین‌..بعد دیگه حکم میزنن براتون توی سامانه مای مدیو قابل دریافته..بافیش شماره پرسنلی هم میدن بهتون 

مرد

اگه تشخیص هویت اداره آگاهی یا معاینه پزشکی رو تابحال انجام ندادین این دوکارم اونجا باید انجام بدین نامه میدن روی آگاهی وپزشک..زمان ما قبل ثبت نام بودن.اگه اینارو انجام دادینه قبلا که صرفا مدارک هویتی ویه گواهی ازتربیت معلمو عکس وکپی هاست وشماره حساب وتکمیل فرم

مرد
اگه تشخیص هویت اداره آگاهی یا معاینه پزشکی رو تابحال انجام ندادین این دوکارم اونجا باید انجام بدین ن ...

ممنون از توضیحاتتون🌹🌻

فقط میشه بگید تشخیص هویت به چه صورت هست؟

ممنون از توضیحاتتون🌹🌻فقط میشه بگید تشخیص هویت به چه صورت هست؟

یه نامه میدن بهت سر آگاهی شهرستانتون‌‌..اونجا می رید واثر انگشت ازتون می گیرن و بررسی می کنن سوپیشینه کیفری نداشته باشین وجواب نامه رو میدن به آموزش وپرورش

مرد

تعهد محضری هم شهر خودتون یاهر دفتر خونه ثبت اسناد انجام میده براتون یه فرهنگی یا کارمند ضامن تون میشه وفرم تعهدو محضر پرمیکنه وبهتون میده می برین..نامه سلامت پزشکیم که باید ببرید مرکز درمانی یا پزشک مهر کنه

مرد