2777
2789
عنوان

یه کاری کردم

180 بازدید | 28 پست

شوهرم پوشاک داره خرید بودم  گف برو یکم شال بگیر  از قبلیا که گرفتیم من رفتم گرفتم یه شال گرفتم ۳۹۰ برا خودم ویه جین شال . از اون جین دوتا شو ورداشتم ویه شال بافت هم برای کسی گرفتم فاکتورم شد ۱۲۶۸ بدون اون ۳۹۰   

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نمیخام بدونه من سه تا شال گرفتم اگه بفهمه غر غر میکنه که همه سودو تو ورداشتی واینا. چجوری قیمتاشو د ...

بخاطر مادرشوهر چرا خودتو میندازی تو دردسر؟ بیچاره راس میگه خب.چه خبرته یهو ۴ تا شال برمیداری.ورشکست میشین خب‌.

یاشاسین آذربایجان💓✌

چه خبره خب😄

واقعا لازم داشتم دوتا شال یه دونش مشکل داشت ورش داشتم یه دونه شم مشکیه لازممه اپگون ۳۹۰ هم مجلسی شب یلدا قراره جشن یلدایی بگیرن برای دختر خواهرشوهرم ... لینم بگم اصلا بااینکه خودمون پوشاک داریم من یه مانتو یا شلوار درست حسابی ندارم همش میکه بازار خرابه

دونه ایی ۱۶۸ بود یکیشم ۱۵۰

چی بگم والا.ولی خب شوهرت حق داره یکم مراعات کن.اگه واقعا لازم داشتی بهش بگو لازمت بود برداشتی.اگر لازم نداری برندار.چون بالاخره زحمت میکشین که یکم سود کنین و پس انداز کنین.

یاشاسین آذربایجان💓✌

بخاطر مادرشوهر چرا خودتو میندازی تو دردسر؟ بیچاره راس میگه خب.چه خبرته یهو ۴ تا شال برمیداری.ورشکست ...

الان میگین بدم اون دوتارم ببره .. اخه من یه جیز درست حسابی ندارم بخدا دوساله برام لباس نخریده پارسال یه مانتو پشمی دیدم ۴۵۰ گف چه خبره برام یه پیرهن مردونه اورد گف اینو برات تنگ میکنم 

کاسب جماعت همیشه خدا میناله که بازار خرابه 

ولی حرف مفت

مردم یکی از شکم نمیزنن یکی از لباسشون....

شوهرتم به اندازه کافی سود میکنه الکی دل نسوزون

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 💔 به جرم دوست داشتنت تنهایی عمیقی را به دوش میکشم آقای من، بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است مولا جان💚 🚫 درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🚫

الان میگین بدم اون دوتارم ببره .. اخه من یه جیز درست حسابی ندارم بخدا دوساله برام لباس نخریده پارسال ...

عزیزم میدونم چی میگی.خب یدونه اونی که خیلی لازمته رو بردار بقیه رو بده ببره.مادرشوهرو چیکار داری اخه؟

حالا اگه واقعا نیاز داری دو تا بردار تموم شه بره

یاشاسین آذربایجان💓✌