امروز یه اتفاق بدی افتاد دخترم خواب مونده بود گفت مدرسه ناظم نمیزاره برم تو کلاس منم دیدم پسر یه سالم خواب عمیق هست سریع لباس پوشیدم دخترم رو بردم تا مدرسش کلا رفت و برگشتم یه ربع هم نشد اومدم دیدم همسایه پشت درمون هست میگه از موقعی که رفتی داره در میکوبه گریه میکنه حالم خیلی بد شد عذاب وجدان گرفتم شما پیش اومده براتون؟
خوبه شما رفتی مدرسه بچه رو برسونی من یکی رو میشناسم سه قلو هاش خواب بودن هوس شام بیرون میکنن زن وشوهر میرن رستوران وقتی میان میبینن همسایه میگفته چن. ساعته بچه ها پشت در قفل شده هلاک شدن از گریه
من نوزاد نیستند بزرگ شدن پنج ساله و سه ساله ک تنها میزارم گاهی میرم بیرون عادت کردن ولی بهشون میگم غیب بشم میترسن
خودشون میان خداحافظی
در حد یه مغازه برم با نونوایی
و چند بار هم دختر بزرگم رو بردم رسوندم
عیب ندارع پیش اومده
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
یه شش ماهه دارم و یه اول دبستانی پوستم کنده شده اصلا نمیفهمم که شب و روز میگذره
برا همین بچه دوم رو من میگم بچه اول سه چهار ساله است بیارید تا موقع مدرسه اذیت نشید
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
مدرسه دخترم نزدیکه بعد پسرم خیلی خوابش عمیق بود اصلا فکر نمیکردم بیدار بشه
احتمالأ در بسته شده بیدار شده
گاهی بیدار میشن میبینن مادر رو باز میخوابن و شما متوجه نمیشی این دیده نیستی خوابش پریده