2777
2789
عنوان

کیا هم نوزاد دارن و هم بچه مدرسه ای

1093 بازدید | 55 پست

امروز یه اتفاق بدی افتاد دخترم خواب مونده بود گفت مدرسه ناظم نمیزاره برم تو کلاس منم دیدم پسر یه سالم خواب عمیق هست سریع لباس پوشیدم دخترم رو بردم تا مدرسش کلا رفت و برگشتم یه ربع هم نشد اومدم دیدم همسایه پشت درمون هست میگه از موقعی که رفتی داره در میکوبه گریه میکنه  حالم خیلی بد شد عذاب وجدان گرفتم شما پیش اومده براتون؟ 

من ، یه ۴ ماهه دارم یه اول ابتدایی یه ششم ابتدایی 

کلا تمام وقتم درگیرم و خواب نه شب دارم نه روز چون شیفت هاشون هم مخالف همه

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      

خوبه بچت کوچیکه یادش می‌ره من ی بار وقتی سه سالش بود این دور از جون شما احمقی رو کردم پنج دقیقه رفتم از بس گریه کرد تا مدت ها اضطراب گرفته بود

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ، یه ۴ ماهه دارم یه اول ابتدایی یه ششم ابتدایی کلا تمام وقتم درگیرم و خواب نه شب دارم نه روز چون ...

خسته نباشی 😅😅ببخشید شما سزارینی بودی؟

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪

توروخدا دیگه همچین بی عقلی نکن خواهرم...اگه خدای نکرده اتفاقی براش میفتتاد چی؟؟ نهایتش اون روز دخترت غایب میشد یا صبر میکردی بچه بیدار شه میبردیش

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

تماس میگرفتی اول اگه قبول نمیکردن بعد میرفتی ولی من حتی برای حمام هم تنها نمیزارم بچه رو حتما همسرم باید خونه باشه 

الان نه

چند سال قبل این حال و روزم بود و  شاغل هم بودم 

جون تو تنم نبود همه چی بدو بدو و سخت

الان دیگه هر دو و درواقع با خودم هرسه مدرسه ای هستیم 

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

خوبه شما رفتی مدرسه بچه رو برسونی من یکی رو میشناسم سه قلو هاش خواب بودن هوس شام بیرون میکنن  زن وشوهر میرن رستوران وقتی میان میبینن همسایه می‌گفته چن. ساعته بچه ها پشت در قفل شده هلاک شدن از گریه

کارت واقعا ریسک بود

من نوزاد نیستند بزرگ شدن پنج ساله و سه ساله  ک تنها میزارم گاهی میرم بیرون عادت کردن ولی بهشون میگم غیب بشم میترسن 

خودشون میان خداحافظی 

در حد یه مغازه برم با نونوایی

و چند بار هم دختر بزرگم رو بردم رسوندم

عیب ندارع پیش اومده

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
خوبه شما رفتی مدرسه بچه رو برسونی من یکی رو میشناسم سه قلو هاش خواب بودن هوس شام بیرون میکنن زن وشو ...

اونا دیگه خیلی کوته فکر و خودخواه بودن متاسفم برای طرز فکر و تصمیمات احمقانشون

یه شش ماهه دارم و یه اول دبستانی پوستم کنده شده اصلا نمیفهمم که شب و روز میگذره

برا همین بچه دوم رو من میگم بچه اول سه چهار ساله است بیارید تا موقع مدرسه اذیت نشید

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
کارت واقعا ریسک بودمن نوزاد نیستند بزرگ شدن پنج ساله و سه ساله ک تنها میزارم گاهی میرم بیرون عادت ک ...

مدرسه دخترم نزدیکه بعد پسرم خیلی خوابش عمیق بود اصلا فکر نمیکردم بیدار بشه 

خسته نباشی 😅😅ببخشید شما سزارینی بودی؟

سلامت باشی 😊 نه طبیعی هستم 

مدرسه دخترم نزدیکه بعد پسرم خیلی خوابش عمیق بود اصلا فکر نمیکردم بیدار بشه

احتمالأ در بسته شده بیدار شده

گاهی بیدار میشن میبینن مادر رو باز می‌خوابن و شما متوجه نمیشی این دیده نیستی خوابش پریده