2821
2789
عنوان

شام چی دارنی😁😁😁

200 بازدید | 32 پست

بالحجه شمالی گفتم😅

شام چی دارین قیشنگا من میخام عدسی بزارم ولی دارچینم تموم شده بنظرتون خوب میشه؟؟😐

چون مهمون دارم گفتم ی غذایی باشه همه رو بریزم تو قابلمه بیام بشینم راحت😂😂البته مهمونم شب نشینی میخاد بیاد برا شام نیست😄😄

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
ما تو عدسی دارچین نمیزنیم

وای همه ی خوشمزگیش ب دارچینه یبار امتحان کن طعم شله میگیره😋😋

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

الان به خاطر دارچین تو عدسی سوراخ میشی 😁

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
داخل عدسی دارچین نمیریزن گلم یه حبه سیر و یکم سیب زمینی و ادویجات بزن

باز ما سیر نمیزنیم اتفاقا همه خوشمزگیش ب دارچینه طعم شله میگیره😄😄

آره خوب میشه نوش جان 🤌😋من میرزاقاسمی درست میکنم

ممنونم عزیزم همچنین

ما عدسی و کلا حبوبات برای شام نمیزاریم و دارچین هم نمیریزم من رژیمم پلو رژیمی با گوشت میزارم برا خود ...

همه خوشمزگیش ب دارچینه طعم شله میگیره😄

باز ما سیر نمیزنیم اتفاقا همه خوشمزگیش ب دارچینه طعم شله میگیره😄😄

یکی از فامیلامون ب غذاهاش دارچین میزنه اصلا از  طعمش خوشم نمیاد اما من یکی دو حبه سیر و سیب میزنم عالی میشه 

با جعفری   

رب نمیزنم من 

لوبیا پلو

به یاد کودکان مظلوم مدرسه میناب🩷🥀 جان فدای ایران🇮🇷❤️🤍💚 میان دشمن و وطن ننگ بر آن که شک کند،ننگ بر آن که خواسته شمر به ما کمک کند...دریدگان پر غضب،دهان نجس و بی ادب،مریض و واجب المطب قماش تجزیه طلب...ای بی خرد ای بی وطن وطن را به چه فروختی؟ به یک دلار؟ دو دلار؟ ۱۰۰ دلار؟ ۱۰۰۰ دلار؟ به چه قدر؟ دستانت را دیدی؟ خوب بنگر خونی خونی است خون کودکان مظلوم میناب هرگز گمان مبر که تو انسانی چون تو بدتر از هر موجودی،تو بدترین موجودات، ننگین ترین موجودات و تو خوب یادت باشد هلهله کردی با دشمن برای کشته شدن کودکان این سرزمین رقصیدی خون تک تک کودکانمان بر گردن تک تک شماست،وگرنه دشمن کی کند جرعت جسارت به خاک ایران؟ تو دادی اذن حمله به ایران ای ننگ تاریخ خانه ات ویران که نمی شود هرگز ایران ویران تو بمان در صف بی شرفان تاریخ ما میکنیم ایران را آباد،تا زمین هست و زمان هست ایران تا ابد آباد است ایران تا ابد جای شیران است ایران تا باد پاینده می ماند،اما شما بسوزید از این ننگ بی وطنی و بی شرفی.

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز