2777
2789
عنوان

عاشق استادم شدم

342 بازدید | 22 پست

خیلی ناراحتم استادم محشره خوشتیپه باسواده و بی نهایت مهربونه چند جلسه اول خیلی باهم مهربون بود اول از همه اسم منو یاد گرفت خیلی خوب بود امروز هم باهاش کلاس داشتم ولی کوچک ترین توجهی بهم نکرد توهم اینا نزدم اون خیلی از من بالاتره تو دانشگاه هم کلی دختر خوشگل هست ولی بهم محبت میکرد خیلی حس خوبی میگرفتم اما امروز 🥲💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انقد ضایع بازی درآوردی حتما اونم فهمیده🤦😂

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
فک کردم‌ فقط بین بچه دبیرستانیا‌ هس این چیزا

کجای کاری من دو دانشگاه معدلم ۱۹ شد  بخاطر عاشقی 😅 و بدتر استادع رو یک بارم ندیده بودم فقط چون مجازی بود صداش قشنگ بود 

وقتی رفتیم دانشگاه بازم ندیدمش تا الان 

مآدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی. کاربری برای دو نفره.ج

کجای کاری من دو دانشگاه معدلم ۱۹ شد بخاطر عاشقی 😅 و بدتر استادع رو یک بارم ندیده بودم فقط چون مجاز ...

😂😂😂😂وای 

اتفاقا اینایی ک صداشون قشنگ اکثر موارد زشتتنن

این وضعیت زندگی در شأن یک اسپرم برنده نیست.🤡