2777
2789
عنوان

شوخی تو محیط کار

209 بازدید | 14 پست

تو محیط کارم همه باهم شوخی میکنن 

مرد و زن فرق نداره با هم گرم و صمیمی هستن

بنظرتون منم همرنگ اونا باشم 

یا سنگین و رنگین برم و بیام؟ 

میترسم پشت سرم بگن چقدر خودشو میگیره 

چند باری هم کارفرما خواسته نمک بریزه من اخمامو تو هم کردم ( مثلا میگفت شنیدم خانوم فلانی رو زدی ...الکی واسه خندش) منم ری اکشن نشون ندادم

نمیدونم کارم درسته یا نه

رفتار درست چیه

آداب معاشرت در فضای مجازی را بلد باشیم... فضای مجازی جدا از فضای واقعی نیست و آنچه که به صورت حضوری و فیزیکی انجام نمیدیم یا نمیگیم، در فضای آنلاین هم نباید انجام بدیم... قبل از فرستادن هر پیامی برای هر کسی،از خودمان بپرسیم که آیا در موقعیت حضوری هم ازین ادبیات استفاده میکنیم....

خیلی خشک نباش یارو فک کنه جنگ داری باشون 

عکس پروفایل خودمم به نام اهورا مزدا🖤من از نسل کوروشم دختر اریایی ایران زمینم زادگاهم هگمتانس من اریایی هستم عرب نمیپرسم✌️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کارت چیه

درمانم

آداب معاشرت در فضای مجازی را بلد باشیم... فضای مجازی جدا از فضای واقعی نیست و آنچه که به صورت حضوری و فیزیکی انجام نمیدیم یا نمیگیم، در فضای آنلاین هم نباید انجام بدیم... قبل از فرستادن هر پیامی برای هر کسی،از خودمان بپرسیم که آیا در موقعیت حضوری هم ازین ادبیات استفاده میکنیم....

شرکت هست محیط کارت یا بیمارستان؟

بیمارستان نیست ولی درمانه

لازم نیست باهم گرم بگیری

جدی باش 

اما کارتو درست انجام بده 

این گرم گرفتنا عاقبتی نداره

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
حالا خانوم فلانی رو چرا زدی؟؟

بابا شوخی میکرد