حنا_دختری_درشهر مدیر استارتر عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 2201 عنوان پریودی چی بود 128 بازدید | 25 پست حداقل از زمان مادر شدن میبود چمدونم نه از بچگی ک سرمون از هیچی وا نمیاد تهشک هرماه سوپرایز میشیم دردیم نیست ک عادت کنی هر سری پارت میکنه هرسری بیشتر سرویست میکنه دلم میخواد بندازمش رجلو سگ اما صگ بدبختم نمیخوره گردن نمیگیره اخ این چ دردیه دلم میخواد فقط جیغ بزنم😭😭😭😭 خدایا نمیگم دستمو بگیر عمریست ک گرفته ای رهایم نکن:)🤍 1403/08/15 | 14:23 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حنا_دختری_درشهر مدیر استارتر عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 2201 😂💔 😭😭😭😭😭😭😭 میدون مین گذاری شده تلفات کمتری میده تا ی تخمک آزاد شدن و ترکیدن خدایا نمیگم دستمو بگیر عمریست ک گرفته ای رهایم نکن:)🤍
elnazjoon عضویت: 1396/12/03 تعداد پست: 11063 وای نگو....کاش منپریود میشدم 😭😭😭😭برام دعا کنید پریود شم.مردم از استرس
عاطیa عضویت: 1402/03/11 تعداد پست: 32 منی ک تو بیمارستانم فکرش کن سه شبانه روز رو صندلی همین جور کمری نمیمونه حالا درد اونم با دل درد اضافه شه. میخواستم کف اتاق بخابم از درد بسته بسته مسکن میخوردم
حنا_دختری_درشهر مدیر استارتر عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 2201 منی ک تو بیمارستانم فکرش کن سه شبانه روز رو صندلی همین جور کمری نمیمونه حالا درد اونم با دل درد اضاف ... بخدا ب قرآن میفهممت کاش ی درد بود کاش فقط زیر شکم بود کمر پاها زانوها وای همه جات تیر میکشه میفهمم اینا ک میگن فلان چیز و فلان چیز بخور بخدا رو من بکی جواب نیست شانسیع ی بار جواب میدع ی بار ن خدایا نمیگم دستمو بگیر عمریست ک گرفته ای رهایم نکن:)🤍
حنا_دختری_درشهر مدیر استارتر عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 2201 وای نگو....کاش منپریود میشدم 😭😭😭😭برام دعا کنید پریود شم.مردم از استرس واقعا الان دلم میخواست ارزوی تورو داشتم نه اینک جیغ بکشم از درد خداروشکر باز دانشگاه نیستم وگرنه ی دانشگاه میفهمیدن چ مرگمه نه واسه اینک گریه کنم یا صدایی از خودم دربیارم ناله و شیون اینقدر درد دارم اینقدر رنگ از رخم میپره و سفید میشم همه میفهمن خدایا نمیگم دستمو بگیر عمریست ک گرفته ای رهایم نکن:)🤍
elnazjoon عضویت: 1396/12/03 تعداد پست: 11063 واقعا الان دلم میخواست ارزوی تورو داشتم نه اینک جیغ بکشم از درد خداروشکر باز دانشگاه نیستم وگرنه ی د ... تحمل کن تموم میشهمن آرزو دارم پریود شم الان..۳ روزه عقب افتاده.نمیخوام باردار باشم😭😭 ای خدا منو خوشحال کن😭😭
حنا_دختری_درشهر مدیر استارتر عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 2201 تحمل کن تموم میشهمن آرزو دارم پریود شم الان..۳ روزه عقب افتاده.نمیخوام باردار باشم😭😭 ای خدا منو خو ... برای کم شدن دردم دعا کن من برات توحید میخونم خدایا نمیگم دستمو بگیر عمریست ک گرفته ای رهایم نکن:)🤍
negin240 عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 5337 هنوز نمیدونم شمام اینجورین یا نه از قسمت تحتانی من انگار خمپاره خوردمو شکم و کمرم عصر یخبندانو میگذرونن هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️
elnazjoon عضویت: 1396/12/03 تعداد پست: 11063 برای کم شدن دردم دعا کن من برات توحید میخونم انشالله دردات زود زود خوب شن..انشالله که هیچ وقت تو زندگی درد نکشی...مرسی عزیزم
سمسممشمشمشمشمشمشمضم عضویت: 1400/10/30 تعداد پست: 26880 چقدر سخت میگیری یه شیاف دیکلوفناک بزن تموم میشه همه چیاینو کسی بت میگه که شدیدا ضعیفه بدنش دعا کنید برام عاقبت بخیر شم
حنا_دختری_درشهر مدیر استارتر عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 2201 هنوز نمیدونم شمام اینجورین یا نه از قسمت تحتانی من انگار خمپاره خوردمو شکم و کمرم عصر یخبندانو میگذر ... من الان در اوج اینک دارم از سرما یخ میزنم عرق نشسته بهم چون بافت دارم و زیر پتوام و کمربند شتری گذاشتم و همچنان سردمه خدایا نمیگم دستمو بگیر عمریست ک گرفته ای رهایم نکن:)🤍
حنا_دختری_درشهر مدیر استارتر عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 2201 چقدر سخت میگیری یه شیاف دیکلوفناک بزن تموم میشه همه چیاینو کسی بت میگه که شدیدا ضعیفه بدنش خوب میدونی نذاشتم و اینظور دارم زجه میزنم؟ خدایا نمیگم دستمو بگیر عمریست ک گرفته ای رهایم نکن:)🤍