2777
2789
عنوان

بچه ها نظر شما چیه

50 بازدید | 8 پست

من یک دوستی دارم خیلی دختر خوبیه و میدونم بعضی جیزهارو قبول نمیکنه 

اینا اکیپی رفتن سفر یک اکیپ شش نفر سه زوج

هیچ کدوم بچه ندارن همکارن 

بعد از یک رود چشمه آبشار چشمه نمیدونم چی رد میشدن دوستم عقب ایستاده اما شوهرش با یک مرد و دختر دیگه وسط اب هست پشت اون دختره همسرش با چوب داره میاد ،شوهر دوست من از دست دختره جلوتر از بازوش گرفته میبره زن خودش مونده ،این کلیپ رو گذاشته و نوشته گذشتن چه قدر سخت بود پاهامو بی حس شد

من نمیتونم خودم به شخصه قبول کنم شوهرم از بازوی همکارش یا دوست خانوادگی بگیره من عقب تنها بمونم 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

چرا تاپیک های من کسی نمیاد ؟

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب دوستتون خودش نرفته تو آب

نه اونم از پشت میومد یواش یواش 

یکی دیگه از دخترا از جلو فیلم گرفته

الان شما با این مسئله مشکل دارید یا دوستتون مشکل داره؟

اینکه دوستمو میشناسم و تونسته با این موضوع کنار بیاد برام عجیبه 

دخترها وضع لباسشون رو نمیگم بماند 

اما دوست من بعد شاغل شدن عجیب شده برام خط قرمزاش تو روابطش عوض شده

کلا این اکیپ ها خوب نیست توشون شرکت کنی

منم اصلا اکیپ شونو دوست ندارم چون دوست من شهرستانی هست اهل ارومیه 

بعد رفتن تهران شاغله از وقتی اونجا رفته عوض سده با امیدی که دو سال بیشتر نیست میشناسه خیلی تو هم هستن دخترا سر و وضع مناسب ندارن من خودمو میگم مثلا دوست ندارم همکار شوهرم کنار شوهرم لباس دکلته بپوشه 

طرز پوشش دوستمم فرق داره لختکی نمیپوشه اما پوشیده هم نیست تی شرت شلوار میپوشه مثلا