2777
2789
عنوان

هیچی طلا ندارم🥲😑

1630 بازدید | 16 پست

یعنی حتی یه پلاک ریز ندارم هیچی به معنای واقعی

نه پول پس انداز دارم نه طلا دارم خانواده هم که وضعیت مالیشون صفره همون موقع نتونستن برام بخرن چه برسه الان که طلا گرون شده سرکارم که نمیتونم برم 

با یک ملیون میشه چیزی خرید یا نه؟

کسی هست مثل من هیچ طلایی نداشته باشه؟🤌🏻👀

تایپکام از اول تا تاریخ ۱۴۰۴/۹/۵ رو گردن نمیگیرم 🦦😂امسال منی جدید متولد شد☀️🌱خدایا شکرت🌸

سعی کن کم کم پول جمع کنی بخری 

البته واجب نیس ولی پس اندازه

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

وای اسی ببین پولت حروم نکن 

هر طور شده طلا بخر اره هست ببین یه دستبند‌ هست که دورش‌ نخه‌ وسطش‌ طلاعه‌ بگیر نگه دار 

الان یه عده میان‌ می گن‌ نگیر ولی به حرف من گوش کن 

هر ماه شده ۲۰۰ هزار تومن یه سکه پارسیان‌ بخر بزار کنار به خدا اینا‌ همه سرمایه اس و پس اندازه‌

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

سکه پارسیان‌ از ۲۰۰ هزار تومن شروع میشه 

فک کن ماهی یکی بخری در طول یکی دوسال پس انداز برا خودت جمع کردی 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

منم هیچی ندارم نه خودم نه دوتا دخترام

هی میترسم بچا هام بزرگ شن سر و گردن بقیه طلا ببینن بگن ما جرا نداریم...کاش میشد کار میکردم میخریدم واسشون😓

اللهم عجل لولیک الفرج 💚خدایا نذار بشکنن دلی رو هیچ کس دردش رو نمیفهمه🥲 برای آرامش همه بچه ها و بچه های خودم دعا کنین❤️❤️❤️

منم یه زمانی مث تو بودم، بعد خودم رفتم سر کار خریدم بعد شوهر کردم اونم واسم خرید الان کلی طلا دارم

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

سکه پارسیان‌ از ۲۰۰ هزار تومن شروع میشه فک کن ماهی یکی بخری در طول یکی دوسال پس انداز برا خودت جمع ک ...

از یه منبع موثق شنیدم طلا تا عید به ۷ میلیون میرسه

خموش لطیف و دور گریزی، مگر خیال منیI’m so mean, I make medicine sick.”