2777
2789
عنوان

تجربه ی سقطم

248 بازدید | 16 پست

سلام.من متاسفانه ۲بار رفتم سونو و مشخص شد جنین تا۶هفته رشد کرده درحالیکه ۹هفته بودم😢خلاصه دکتر گفت بهتره بیای بیمارستان لاله بستری شی تااونجا بهت دارو بدیم تا بیفته.از ۷صبح رفتم بیمارستان.اول ۲تا زیرزبونی گذاشتن.اما دریغ از قطره ای خون.چون شیاف پروژسترون استفاده کرده بودم.دوباره چندین مرتبه هی قرص و هی شیاف واژنی گذاشتن اما تا۷ شب بازهم دریغ از ذره ای خون.فقط درد داشتم و بعداز گذاشتن قرص های زیر زبونی شدیدا لرز میکردم.چندین بار اومدن معاینم کردن و گفتن دهانه رحم اصلا باز نشده.خلاصه به این نتیجه رسیدن که ببرن اتاق عمل و کورتاژ کنن.که کاش ازول میرفتم تا اینهمه درد و استرس رو تحمل نمیکردم.اون تو همه چیز خیلی خوب بود بیهوش شدم و هیچی نفهمیدم.نیم ساعت بعد هم تو ریکاوری بودم.بعدهم که شب نگهم داشتن و خدارو شکر مرخص شدم.دکتر میگفت حتی اگه خونریزی هم میکردی باز باید برای بقایاش کورتاژ میشدی.خلاصه اینارو گفتم که بدونید اصلا از کورتاژ نترسید.بماند که خود سقط خیلی ناراحت کنندس مخصوصا وقتی تو اتاق زایمان بستری شیو همش صدای گریه ی نوزاد بشنوی😢ولی خب چه میشه کرد.حتما خواست خدا بوده دیگه...چون تا نخواد ۱برگ هم از درخت نمیفته💟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من یک سقط داشتم تو هفنه ۵ خودش دفع شد حالا باید ۳ ماه صبر کنم بعدش باز اقدام 

منم ۱بار ۹ ماه پیش توهفته ۶ خودش سقط شد خیلی راحت بود.خواهشا ایندفعه تمام آزمایش های لازم رو بدید و خودتون و شوهرتون رو تقویت کنید.دکترم میگفت سعی کنید پاییز زمستون باردار نشید چون سقط زیاده

ان‌شاالله خدا  دفعه بعدی نی نی خوشکل و سالم بهت بده 

راستش منم پارسال یک سقط داشتم که کورتاژ شدم البته مولار بود وتجربه خیلی خیلی بدی بود و الان خیلی دلم نی‌نی میخواد و تا هنوز حامله نشدم 

آیا این راسته که وقتی کورتاژ میشی تا یک سال حامله نمیشی 

خیلی زیاد دلم نی‌نی میخواد😭😭

ان‌شاالله خدا  دفعه بعدی نی نی خوشکل و سالم بهت بده  راستش منم پارسال یک سقط داشتم که کور ...

نه دوست من ۶ماه پیش شد و الان حاملس.انشالله هرچه زودتر بشی