2777
2789
عنوان

مهمان مزاحم

1652 بازدید | 24 پست

توروخدا کلافه شدم

یکی از فامیلای نزدیک شوهرم هربار میان شهر ما و خونه ما میمونن. کسی دیگه ندارن اینجا. هر بار به بهونه کار اداری و....من شاغلم و بچم پیش دبستانی کلافه شدم ازشون. حالمم از این بهم میخوره. الان شوهرم دو هفته ماموریت هست میخان بیان یک هفته بمونن چون بچش دوره ای داره. من کلاااافم دارم میمیمرم. یه دعایی چیزی بگین دوستا . یک هفته خیلی زیاده.

روابطمون خیلی بر مبنای احترام هست و من و شوهرم نمیتونیم بهشون بگیم که نیایین‌.

فکر کنید من میرم سر کار و خونم خالی در اختیارشونه. خونه حریم آدمه. دوست ندارم وقتی خونه نیستم کسی تو خونم باشه. چون دفعه های قبلی هم رفته سر کمد هام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بگین مهمون دیگه ای دارین نمیتونین میزبان این ها هم باشین

مادرشوهرمه‌ نمیشه بگیم . ناراحتی پیش میاد.بهشون گفتم بابام اینا قراره بیان. گفت بهشون بگو اونا هفته بعد بیان. ینی انقدر پروهه که نمیتونم یک روزم تحملش کنم چه برسه یک هفته. 

مادرشوهرمه‌ نمیشه بگیم . ناراحتی پیش میاد.بهشون گفتم بابام اینا قراره بیان. گفت بهشون بگو اونا هفته ...

خب مادرشوهرو هیچ جوره نمیشه لفت داد وایییی

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
خواستم بگم حالا صبر کن اشکال نداره این پیامو دیدم نه خیلی پرو تر از این حرفان

یجوری ان که نمیشه هم تو روشون وایسیم شر میشه. بعدا تو فامیل ابرو ریزی میکنن که پسرمون بهمون جا نداد.

خیلی باعث ازارم میشه تو زندگی. مپلا شوهرم بعد از یکماه ماموریت میخاد بیاد خونه. بعد اینا از ۲ روز قبلش میان میمونن خونمون. ۵۰ سالشه پیر هم نیستن‌ . ینی از زندگی خسته شدم

یجوری ان که نمیشه هم تو روشون وایسیم شر میشه. بعدا تو فامیل ابرو ریزی میکنن که پسرمون بهمون جا نداد. ...

یه ذره درک ندارن بعد چندوقت طرف داره میاد خونه زنو شوهر میخوان تنها باشن؟؟

دیگه تا برخورد نکنی روال همینه