نوربانوو مدیر استارتر عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 146 عنوان روانشناس یا روانپزشک 46 بازدید | 2 پست خیلی زود عصبی میشم همش احساس میکنم از همه ادمای زندگیم عصبیم شبا موقع خاب انگار یهو نفسم بند میاد قلبم انگار یهو سفت میشه مامانم اینا نمیزارن از خونه بیرون برم و هیچکاری کنم سه چهار ساله نمیزارن دوس پسرم میرینه توی اعصابم و ی ادم هول و خیانت کاره همش خیانتش ک لو میره میگه من عاشقتممممم ولی یکی میخام باهاش بیرون برم منم نمیتونم برم ازش متنفرم همش تو فکر اینم با موندم ی بلایی سرش بیارم ازش انتقام بگیرم ی ضربه بدی بهش بزنم چیکار کنم مشکلاتم ایناس پیش روانپزشک برم یا روانشناس کدوم بیشتر وقت میزاره برام مشکلم حل ش 1403/08/15 | 10:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سوژین۷۲ عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 27712 از اون پسره دوری کن روانت خوب میشهمعمولا اول میرن روانشناس اگه مشکل حاد باشه ارجا میده روانپزشک در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍
uuummzzz عضویت: 1403/06/28 تعداد پست: 1835 یه مشاور میشناسم داخل روبیکا خیلی خوبه شاید لازمتون بشه برای کسایی هم که مشکل مالی دارن رایگان برای بقیه هم هزنیه اش خیلی پایینخواستید ایدی شو بدم