2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

از رنگ های تم تولدش برای انتخاب تم لباس استفاده کنید 

عدد تولدش رو درست کنید و بادکنک عدد سفارش بدید

بازم بگم ؟ :) 

تولدش هم مبارک باشه و انشالله خوشبخت و پر از سعادت باشه 

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍
امیدوارم خنگ بازی درنیارم خدایا

نگران نباشید 

مادری که گل پسر ۷ ساله داره، توانایی هر کاری داره رو به نحو احسن انجام بده عزیزم

ممنون عزیزم خودم مثلاچه جورلباسی بپوشم

بستگی به پوشش خودتون داره 

و اینکه حجاب دارید یا ندارید 

ولی میتونید مثلا اگه برای پسرتون کروات قرمز میزنید لباس خودتون یا کفشتون یا چیزی رو متناسب باشه 

یا مثلا کلا لباستون اون رنگ باشه 

تم لباس و رنگ لباس خودتون و همسرتون و پسرتون رو متمایز با بقیه کنید نه خیلی ها ، تا مشخص شه شما صاحب مهمونی هستید 

بر فرض من تم تولدم رو سفید مشکی گزاشتم و برای خودم لباس قرمز انتخاب کردم و پدر و مادر و همسرم هم از کروات و پاپییون قرمز یا کفش قرمز و پیراهن استفاده میکردن و متمایز بودن 

البته تولد کودک فرق داره مخصوصا پسر

شام مثلاچی بدین خودمون گفتیم چلومرغ بدیم

ببینید پسرتون چی دوس داره ، چون تولد شازده کوچولو هست 

با توجه به علاقه اقا کوچولو سفارش بدید 

تم روانتخاب کردم

حتما با برنامه ریز تولد صحبت کنید 

تو شیراز زیاد هست 

چون تو تالار ریسک اشتباه باید خیلی کم باشه

تا یک شب زییا بشه

حتما با برنامه ریز تولد صحبت کنید  تو شیراز زیاد هست  چون تو تالار ریسک اشتباه باید خیلی ...

عزیزم خودشیرازنیستیم شهرستانیم اینجام این مورداکه واسه برنامه ریزی تولدگروهی چیزی باشه نیست تازه فکرکنین من اولین کسی هستم که میخوام توسالن بگیرم تولدپسرامو  

عزیزم خودشیرازنیستیم شهرستانیم اینجام این مورداکه واسه برنامه ریزی تولدگروهی چیزی باشه نیست تازه فکر ...

کدوم شهرستان هستید ؟