2777
2789
عنوان

خیانت شوهر

743 بازدید | 41 پست

سلام میشه لطفاً تاپیک قبلی هامو‌بخوبید  دربارش که از قضیه مطلع بشید بیاید  من از اون  روزی که اون پیامو دیدم خواب ندارم مریض شدم  عادت ماهانه نمیشم دکتر میگه بیش از حد استرس و فشار روانی داری  قرص آمپول هر چی میزنم اثر نمیکنه اصلا  ۱ ماه و نیمه هر  دارو بی که دکتر داده میخورم نمیشم  خلوت رفتم اینستاشو نصب کردم دیدم تو دایرکتش چیزی نیست و رو بیکاشو نصب کردم دیدم چیزی نیست   ولی تو اینستا ۱۰  تا از از اون دختر رو فالو کرده نمی‌دونم کدومشه اون دختر  چیکار کنم آخه مردم خدایا از اون دفعه دیگه چیزی تو گوشیش پیدا نکردم فضای مجازی نمبره از آنلاین بودنش میفهمم حذف کرده از اون موقع 

کنکاش نکن

هر چی بیشتر کنکاش کنی بدتره 

یه کم برو بیرون و تو جمع باش 

بیخیال شو 

نتونستی مثل من دارو بخور 

منم خیانت دیده ام

اگه قصدت طلاقو..هست برو دنبال مدرک

وگرنه بیخیال شو 

ولی حسابی گوشمالیش بده تا ادب شه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه فقط چت بوده بیخیال شو اصلا

دختر اول میگه زنگ زده بودی  عکس می‌فرسته فرداش  نمی‌دونم شوهرم چی میگه بهش هرو پاک کرده بود آیدیش  مونده بود  دیروز وانمود می‌کرد مجردها بعد فرداش نمی‌دونم شوهرم گفته بود زنم پیام بده اینجوری بگو پیام دادم  میگه شمارت  تو گوشیم بود گفتم ببینم کیه پس چطوری عکس پروفایل ندیدی چطوری اسمشو اول صدا زدی بعد گفتی زنگ زده بودی 

کنکاش نکنهر چی بیشتر کنکاش کنی بدتره یه کم برو بیرون و تو جمع باش بیخیال شو نتونستی مثل من دارو بخور ...

تو چجوری دیدی با پیامک ؟  انکار میکرد آره شوهرم الان صحبتش میاد میگه اون فکر میکرد من مجردم میگم آخه اول اسمتو بعد گفت زنگ زده بودی 

عزیزم خانوما چن بار بهت گفتن اگه نمیتونی طلاق بگیری ولش کن دیگه بزار هر گهی میخاد بخوره دیگه سراغش نرو اگه طلاق میتونی بگیری تا قبل نابود شدن روح و جسمت ولش کن با این روحیه ت بعیده دووم بیاری که چیزی بنامت کنه بعد ولش کنی

تو چجوری دیدی با پیامک ؟ انکار میکرد آره شوهرم الان صحبتش میاد میگه اون فکر میکرد من مجردم میگم آخه ...

من وویس 

با جاریم حرف های +18 

البت جاری هی میگه 

شوهرم میگه اعه که اینطور 

و....

اول مطمئن شو ول کرده 

و با یکی درمیون بزار تا حسابی بترسونتش 

دوم یه سوگواری خوبی کن

داد بزن گریه کن و حسسابی دعوا و فحش و...

سوم دارو بخور بیخیال شی 

یا برو دکتر یا کپسول های سنتی و دومنوش بخور 

چهارم دیگه هیچ وقت به روش نیار 

واااای بعدش شما چیکار کردی ؟

هیچی 

به مادرشوهر و پدرشوهر گفتم ظاهرا با من همدردی کردن 

ولی تهش گفتند جاریت ساده است 

بی عقله و...

کلا به هیچ جاشون نبود

به برادرشوهر گفتن گفت اون بلد نی به کسی زنگ بزنه 

یعنی اگه وویس هم میفرستادم میگفت تقلبی 

همه سر زیر برف