2789

کی گفته تغییری ایجاد نمیشه من تونستم برطرفش کنم عزیزم چارش سرم روشن کننده بدن گاتیو + صابون که حتی با یه دوره مصرفش تغییر و احساس میکن
طریقه استفادش هم به این صورت که اول اون قسمتی که میخوای بهش کرم بزنی و قشنگ با آب ولرم میشوری که کثیفی و چربی پاک بشه بعد با یه حوله قشنگ خشک میکنی بعد هم به مقدار مناسب یه لایه از کرم و میزنی ماساژ میدی تا کامل جذب پوستت بشه واقعا من خودم معجزشو دیدم الانم یه کرم دور چشم گرفتم ازشون استفاده میکنم خیلی راضیم
من از پیج خانم سپیده زالی درمانگر پوست گرفتم خودشونم قبلش بهم مشاوره دادن  شمارشون : ۰۹۳۶۷۸۴۶۵۲۹

این پیج اینستاشون

پیج روبیکاشون هم اینه

به این آیدی هم میتونی پیام بدی توی روبیکا راهنماییت میکنن

@Alobeauti70

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگر جزئی هستش از اسکراب و کرم های روشن کننده خوب استفاده کنید 

اما اگر جزئی نیستش و با این روش های موضعی خوب نشدن میتونید از روش های تهاجمی مثل لیزر استفاده کنید 

البته شیو کردن های مداوم و استفاده زیاد از لباس های تیره و تنگ هم تشدیدش می‌کنه