2789
عنوان

احساس گناه

219 بازدید | 3 پست

از شیفت شب برگشتم با شوهرم سر اینکه چرا خیلی بعد شبکاری میخوابم چرا غذایی که پختم کباب تابه ای بوده که غذای اسونیه و شامم سوپ پختم دعوام شد.گاهی از شبکاری که برمیگردم هر چقدر میخوابم باز خستم و حالم بده.تازه من اون کار با فشار خودش میرفتم و پولشم مس اومد تو خونه خودش خرج میشد و قسطاش میدادم .منم یهو همه چی رو هم تلنبار شده بود منفجر شدم .قهر کردم رفتم خونه پدرم.هر کاری کردم نیومد دنبالم.بعدشم حالم بد شد سر کار رفتم دکتر قلب و یه مدت درگیر دکتر قلب بودم که اونم گفت بخاطر فشار بالای کاری و استرس مداوم از فشار روانی مشکل قلبی برام پیش اومده .تو این مدتم باز نیومد  دنبالم من همچنان خونه بابام بودم چون بهش گفته بودم میخوام برم تهران دنبال درمانم.حالا که نمیای ۵۰ تومن از پول خودم که قرض دادم بهت برای ماشین خریدنت بهم بده گفتن امکانش هست بستری بشی...منم قاطی کردم بعد همه اینا رفتم درخواست طلاق توافقی دادم بیاد جلسات مشاوره اش. اونم گفت دیگه پدر مادرم گفتن صلاح نیست تو برگردی برو توافقی طلاقت میدیم....الان چون خودم شروع کننده بودم عکس های قبلیمون که میبینم احساس گناه دارم.حالم بده.اون هیچ رحمی نسبت بهم نداره ولی من همچنان دلم میسوزه برای دوتامون

احساس گناهت باید بخاطر این باشه که زیادی فدا کاری و گذشت کردی اینم شد نتیجش 

فانتقمنا منهم و فاغرقنهم"اعراف "سر انجام از آن ها انتقام گرفتیم و آن ها را غرق کردیم 🇮🇷🇮🇷🇮🇷 بااحترام درخواست دوستی ممنوع⛔️. کاربر آقا.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم انقد خودتو بی ارزش نکن،مردی که انقدر براش بی اهمیتی که با مشورت پدر و مادرش حاضره از تو بگذره چرا اصلا خودتو درگیرش کنی،بذار بره دنبال لیاقت خودش،درسته تو شروع کردی ولی اونم خوب از فرصت استفاده کرده و بیخیال زندگیش شده چون براش مهم نبوده بنظرم،من مردی دیدم که سالها پای زن مریضش با جون و دل نشسته و هر سختی به جون خریده بخدا،اینجور مردا ارزش غصه خوردن دارن نه مردی که تا یه مشکلی بینتون پیش اومده میخواد طلاقت بده