2777
2789
عنوان

گهواره برقی بخرم یا نه

475 بازدید | 36 پست

بچه ها کی گهواره برقی خریده بود ؟ راضی بود ؟
من به فکرم زده یکی بگیرم
نمیدونم بدرد میخوره یا نه اگه استقاده کردین نظرتونو میگین ؟
این بچه همش آویزونه منه دیگه کلافه شدم .. تو کریرش میزارم تکونش میدم سریع ساکت میشه میخوابه 

دو ماهشه چیکار کنم بخرم ؟؟

اگ برق نبود چی

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به وصال معشوق برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، در تاریخ یازده آبان روزی بود که با دلتنگی ،نیمی از قلبم رو به خاک سپردیم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگ برق نبود چی

باتری هم میخوره😉

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
باتری هم میخوره😉

😂😂چ لوسسه 

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به وصال معشوق برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، در تاریخ یازده آبان روزی بود که با دلتنگی ،نیمی از قلبم رو به خاک سپردیم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘💔

منم برا پسرم گرفته بودم خوب بود  ففففقققط رو پایی شده دیگه الان دو سالشه هنوز رو پام خوابش میبره،برا دخترم زیاد استفاده نمیکنم اما مثله امروز که واکسن زده بود و بی تاب بود خیلی به دادم رسید

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
دختر خالم خریده بود راضی بود البته چون دوتا بچه شیر به شیر داشت نمیتونست بزاردش زمین کوچیکه رو مجبور ...

داخل کریر باید برش داری از رو زمین هی تابش بدی قشنگ آرنج و کمر و مچ دست آدم‌میشکنه 

منم برا پسرم گرفته بودم خوب بود ففففقققط رو پایی شده دیگه الان دو سالشه هنوز رو پام خوابش میبره،برا ...

چه برندی چی خریدی ؟ ارزش داره ۳۱ میلیون هزینه کنم ؟؟