من دوقلو دارم روزا اصلا خواب ندارم صبح هم زود از خواب بیدار میشم امشب به پسرم شیر دادم خوابوندمش یه ساعت بعدش بیدار شد گذاشتم روشونم خوابوندمش دوباره نیم ساعت بعد بیدار شد قبلشم دخترم بیدار شده بود هرچی گذاشتم روپام باصدای بلند گریه کرد نخوابید بردم پوشکشو عوض کنم روفرش خونه پدر شوهرم جیش کردو باصدای بلند گریه کرد ما اینجا اومدیم چون شوهرم ماموریته وقتی جیش کرد منم عصبیرشدم از صدا محکم دهنشو چنبار فشار دادم چون جیغ میکشید بعدش دلم سوخت براش بغلش کردم چون گریه کرد زیاد ترسیده بود فکر کنم الان خیلی پشیمونم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وای خیلی سخته منم آبجی و داداش دو قلو دارم با مامانم قشنگ پیر شدیم تا بزرگ شدن
پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی
ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃