2789
عنوان

نامزدم سرده

664 بازدید | 44 پست

بچه ها ما ۴ ساله نامزدیم.نزدیک عروسیمونه.شوهرم یه استان دیگست و آخر هفته ها پیش همیم ولی هیچوقت توی رابطه پیش قدم نمیشه!

حتی نقاطی که همه آقایون دوست دارن رو تاچ هم نمیکنه.

این مدت همیشه من پیش قدم شدم و خیلی وقتها مخالفت کرده که فوق العاده حس بدی بهم دست داده!

شاید دو ماه یکبار یا حتی سه ماه رابطه داشته باشیم.

قبلا کلی سرچ کردم روی نقاط حساس آقایون ،وقتی اگه به اون قسمت ها دست بزنم دستمو برمی‌داره میگه نکن من قلقلکم!

شاید باورتون نشه ولی بعضی وقتها غر هم میزنه!!!!!!

گوشیش رو هیچوقت بهم نمیده من هم کنجکاوی نمیکردم

ولی متاسفانه چندوقت پیش اتفاقی توی آدرس بار گوگلش چندتا سایت پ*و*ر*ن دیدم! دنیا روی سرم خراب شد. وقتی فهمید که دیدم کلا منکر شد.

نمی دونم چرا با منی که کنارشم و هم ظاهرم هم اندامم خوبه اونجوری میکنه ولی دنبال فیلمه

چندبار هم صحبت کردیم پیش سکسولوژیست نمیاد!دارم دیوونه میشم.نمیدونم چکار کنم!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رابطه نداشتن باعث سردی میشه و تنهایی اصرار کردن باعث افسردگیت اگ اینطوریه بیخیال شو فعلا عروسی نگیر

ببین بقیه ملاک هامو داره ، ولی این موضوع خیلی داره عذابم میده. یعنی میشه بخاطر شرایط و فشار اینجوری باشه و بعدا درست بشه؟

من که بدبخت شدم سر اینکارای شوهرم ۲۵سالمه هیچ خبری نیس؛سال ب سال رابطع نداریم

خواهشا تو این مسیر رو نرو پیر میشی

اگه اینجارو خوندی یه صلوات واسه حاجت دلم بفرست مرسی دوستم🫂💋🌸
عزیزم چهار سال و اینجور بوده؟

اره حتی هیچوقت نشده که ما هفته ای یکبار رابطه داشته باشیم.اما اوایل حداقل از لحاظ کیفیت رابطه بهتر بود .ببخشید میگم ولی الان حتی توی رابطمون فقط دراز کشیده!!!!

انگار با یه عروسک خوابیدم! حالمو بد میکنه

ببین بقیه ملاک هامو داره ، ولی این موضوع خیلی داره عذابم میده. یعنی میشه بخاطر شرایط و فشار اینجوری ...

عزیزم هیچ ملاکی ازین این مهم نی میدونی؟ و نصف بیشتر زندگیه این و مردی که سرد باشه هیچه و فک نمیکنم بخاطر شرایط باشه این آقا مدلشه چون دیدم که میگم فقط چون دیدم دارم بهت میگم از خیلی نزدیکم دیدم🥲

اره حتی هیچوقت نشده که ما هفته ای یکبار رابطه داشته باشیم.اما اوایل حداقل از لحاظ کیفیت رابطه بهتر ب ...

وای عزیزم داغون میشی اعتماد به نفست نابود میشه همش میگی مگ من چمه چی کم داری مشکل چیه فلان کارو کنم خوب شن بهمان کارو کنم. چجور نفهمیدی مشکل داره؟ هیچوقتم خوب نمیشی و اینم بگم ببخشید نمی‌خوام نارحت کنم ولی ازدواج که کنی بدتر هم میشه 

وای عزیزم داغون میشی اعتماد به نفست نابود میشه همش میگی مگ من چمه چی کم داری مشکل چیه فلان کارو کنم ...

اره الان همش به این فکر می کنم که نکنه مشکل منم!!! قصد خودستایی ندارم ولی توی جامعه تعریف ظاهرمو زیاد می شنوم ولی انگار برای شوهرم جذابیتی ندارم اصلا.در حالی که خیلی سختی کشید و صبر کرد تا ازم جواب مثبت شنید.این تناقض داره دیوونم می کنه!

حتی خیلی وقتها فکر می کنم داره خیانت میکنه بهم