2789
عنوان

مادرشوهرم😐

292 بازدید | 23 پست

خلاصه میگم ک اذیت نشین فقط بگم ک هنگم😐😐😐😐😐

امروز ظهر ناهار خوردیم شوهرم گف مامانم گفته کاردارم بیا ابنجا زنتم بیار براشام هم بایددبمونید هی همش خونه پدر اونین یبارم اینجا باشید

بماند ک منم ب همسرم گفتم ما زیادهم میزیم اونجا این چ حرفی بود زده اما این هیچ چون لابد دوس داشته اونجاباشیم اینو ب شوخی گفته کلادرگیرش نشدم اصلا

اقا رفتیم اونجا حرفواینا ساعت شیش عصرشد شوهرم اومد داخل گف یچی درس کنین گشنمه

منم دیگ هچ نگفتم گفتم مادرشوهرم درس میکنه چون کلا رو نمیده ک بریم اشپزخونه وگرنه ازخدامم هس درس کنم دبدم ریلکس نشسته هیچ نمیکنه

ساعت شد هشت شوهرم اومد گف گشنمه پ هیچ درس نکردین؟؟؟؟دیدم مادرش گف ولا زنتو گفتم درس کنه تنبلی کرد😐😐😐😐

بااینکه بهش گفتم چی بذاریم؟گف حالا یچی میذارم

بعد اینم بگم ظهررک رفتیم خونشون گف چرا نمیاین زیاد یچی دور هم میخوریمو اینا

اخرشم شوهرم نون پنیر سبزی خورد😐😐😐😐😐من نخوردم هیچی😐😐😐دیدم ی لیوان شیرموز دراورد گف بده شوهرت گفتم الان ب خودمم میده دیدم نداد خودشم ی لیوان خورد😐😐😐😐😐😂😂😂اصلا نمیدونم عصبی باشم یا بخندم😐😐😐😐

بخدا هنگممم اما هچ هم ب شوهرم نگفتم چون شوهرم اول اینکه تقصیری نداره دوم اینکه ب قدری معذب بود خدا میدونه هی میگف پاشیم بریم زستوران؟یا میگف لابد مامانم حالش خوب نبوده یجوررمیگف ک ناراحت نشم نخاستم دلشو بشکنم چون هروق میریم خونه بابام اینا بخدا مامانم یجور پذیرایی میکنه انگار غریبیم حتی اگ هرروز بریم اما مادرشوهرم اینجوریه بار اولشم نیست

بچه ها واقعا هنگم بدون شام اومدم خونه😂😂😐😐

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فقط تو از این تحفه ها نداری منم با شوهرم رفتیم خونه مادرش خودش غذا درست کرد یه تیکه مرغگنده گذاشت تو بشقاب شوهرم بعد یه تیکه متوسط گذاشت تو بشقاب خودش بعد یه تیکه کوچک همش استخون بود گذاشت بشقاب من شوهرم از ناراحتی غذا نخورد 

نمیدونم چ مرگشونه

حسادت رقابت عقده مادرشوهر خودشون سلامت روان نداشتن

ذات بد وگرنه عروس با پسرشون یکیه مادرشوهر من وقتی جلوش دعوامون میشه یعنی خودش کاری میکنه دعوا بشه بعدش میخنده میبینه ما بینمون اختلافه بدتر خودشو میچسبونه به شوهرم عوض اینکه بینمون آشتی بده چی بگم کاش سر خودشون بیاد بفهمن 

فقط تو از این تحفه ها نداری منم با شوهرم رفتیم خونه مادرش خودش غذا درست کرد یه تیکه مرغگنده گذاشت تو ...

شوهرت باید بجای غذا نخوردن باید مرع خودش رو نصف میکرد ومی گذاشت توبشقاب شما تا مادر شوهرت متوجه بشه کارش اشتباه بوده وکم کاری کنه شوهرت هواتو داره .

فقط تو از این تحفه ها نداری منم با شوهرم رفتیم خونه مادرش خودش غذا درست کرد یه تیکه مرغگنده گذاشت تو ...

باز قدر شوهرتو بدون هواتو داره شوهر من جلو خانوادش قهرمان میشه برای تحقیر کردن من اوناهم لذت میبرن آخ خدا خودت شاهدی