2777
2789
عنوان

بیاید عکس ببینید😰😱

390 بازدید | 26 پست

خدا رحم کرد شوهرم نیش نزده دیشب بحث کردیم امروز عکس داده آهت داشت می‌گرفت سقط بشم ☹️

الان عکس میدم

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

عکس چی؟🤔😐

[اگه دیدی از یه جا به بعد جوابتو ندادم بدون از گیراییت کاملا نا امید شدم و بنظرم ارزششو نداشته برات وقت بذارم توضیح بدم، حتما در موضوعی متعصبی و اینجا هم فضای مناسبی برای پاسخگویی نبوده🙂] یکی درخت گل اندر فضای خلوت ماست که سرو های چمن پیش قامتش پستند💐✨️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کارگاه گلدون داریم این آقا ماره امروز مهمون بوده موقع بار زدن گلدون ندیدنش حتی🤦‍♂️

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

ینی اینبدی که من از مار میترسممم از هیچی نمیترسمممماون بالایی چرا نمیترسه اصلا؟

بالایی داداشمه اصلاااا از هیچ حیوونی نمیترسه😐

خوشبحالش😂حالا من از هیچی نمیترسم جز ماار

من از همه حیوان ها میترسم 😰

داداشم اعتقاد داره تا آزار نرسونی اذیتت نمیکنه

کارگاه گلدون داریم این آقا ماره امروز مهمون بوده موقع بار زدن گلدون ندیدنش حتی🤦‍♂️

سلام عزیزم ببخشید وسط تاپیکت مزاحم میشم چون هیجا جوابم و ندادی واقعا 

تعجب کردم چرا فقط جواب منو نمیدی

خاله همسرم تازگی ها سرطان روده گرفته الانم جلسه اول شیمی درمانیش هست گفتن عملش سخته وشاید اصلا عمل نشه ببینن چقدر میتونن با شیمی درمانی مهارش کنن چون خیلی دیر متوجه شدن 

شما راه درمانی داری براش؟

تروخدا جواب بده لطفا

اللّهم عجل الولیک الفرج

سلام عزیزم ببخشید وسط تاپیکت مزاحم میشم چون هیجا جوابم و ندادی واقعا تعجب کردم چرا فقط جواب منو نمید ...

عزیزم پیامت نیومده تو اعلان ها🤔

نوره سنتی بتونه کل بدنش بزنه گردن به پایین مخصوصا مقعد بعد ۳ دقیقه یا ۴ دقیقه بشوره هفته ایی یکبار 

عسل وسیاهدانه صبح ناشتا به اندازه نخود 

و روغن مالی کف پا مثل معجزه اس 

آن شاالله که کاملا خوب بشه تا ۳ ماه انجام بده