2777
2789
عنوان

فوری🥲🚫🚫🚫🚫🚫

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 32 پست
آخ چقد دلم بغل خاست هرچیو ک میخاستم تو‌دلم بود میگفتمممممممممم نمیخام کسیو ناراحت کنم میگن پیشششش هی ...

عزیز دلمممم

خودتو خالی کن نریز تو خودتچون ذره ذره نابودت میکنه برو پیش مشاور کمک بگیر

...

چقد خاهر ؟؟؟؟؟؟مگ یکی دوتاس..؟؟؟؟حسرتتتت زیاد دارمم.اصن دارم میترکم از بغض زیادددد خابم نمیبرع

منم اینقدر داغون بودم نشستم بیرون هوای خونه داشت خفه ام می‌کرد اینقدر سیگار کشیدم منی ک از بوی سیگار متنفر بودم الان بو سیگار میدم منم مادرم مص خودت میتونم درکت کنم هم سن هم هستیم 

سعی کن حداقل گریه کنی تو خودت نریز 

همش فکر میکنم زندگی واقعن بی ارزشه کاش ی دکمه داشت تق میزدی خاموشش میکردی 

دیدی وقتی خودت ناراحتی بچت حس میکنه دورت میپلکه ؟

الان نکن با خودت اینجوری بچت ناراحت میشه :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اینقدر داغون بودم نشستم بیرون هوای خونه داشت خفه ام می‌کرد اینقدر سیگار کشیدم منی ک از بوی سیگار ...

شده ب سرم میزنه جلوی نفسمو میگیرم ک ... 💔

منی ک دخترم حتی یبارم ب خابم نیومده

ان شالله دوباره بچه دار میشی من بچه دومم که به دنیا اومد کمی حالم بهتر شدخدا بهت صبر بده

من اوضام معلوم نیس خاهر شوهرم تا هرچی میشه میگ برو خونه بابات من همینم ک هستم نمیدونم از ته دلش میگ یا چی

عزیز دلممممخودتو خالی کن نریز تو خودتچون ذره ذره نابودت میکنه برو پیش مشاور کمک بگیر

حوصلع هیچکیو ندارم حتی خودم فقذ میخام تنها باشم و غر کسیو نشنوم و بداخلاقی نبینم منی ک واقن دارم از جون و دل مایع میزازم برا زندگیم

من اوضام معلوم نیس خاهر شوهرم تا هرچی میشه میگ برو خونه بابات من همینم ک هستم نمیدونم از ته دلش میگ ...

وقتی آدم بچه رو از دست میده طرفین شرایط روحیشون بهم میریزه من و همسرمم تا مدت ها دچار چالش شدیم ان شاالله بهترین ها واستون رقم بخوره 

حتما حتما به یت درمانگر مراجعه کن دردتو نمیتونه از بین ببره ولی کمکت می‌کنه رنجت کم‌بشه

بله وقعا همین طور من بعد مرده زایی که داشتم یه مدت قرص خوردم بهتر شدم وگرنه نمیتونستم از تخت بیام پایین

شده ب سرم میزنه جلوی نفسمو میگیرم ک ... 💔منی ک دخترم حتی یبارم ب خابم نیومده

منم عزیز از دست دادم 

تو خوابم نیومد نمیاد 

آخرین بار با دلخوری جدا شدیم همش حس میکنم ازم ناراحته 

دلگیرع ک نمیاد به خابم 

دلم براش تنگه خستمه از زندگی ولی بچه دارم جسارت خودکشی ندارم به قول خودت کلی حسرت دارم از خانوادم پرم 

از خودم 

از دوستم 

از سرنوشتم شب با گریه میخابم 

صب ی نقاب میزنم 

دوباره شب میشه :)

ی کم صبر کن تحمل کن باز بچه دار میشی میدونم غم اون تا ابد تو دلته 

ما آدما با امید زنده ایم همون یه سر سوزن امیدی ک داریم سر پامون میکنه

حوصلع هیچکیو ندارم حتی خودم فقذ میخام تنها باشم و غر کسیو نشنوم و بداخلاقی نبینم منی ک واقن دارم از ...

شوهرتم مص خودت داغونه فقط به رو خودش نمیاره بداخلاقی میکنه خیلی آروم همینا رو بهش بگو شاید بهتر شد چی بگم ک هر کی یه جوری زندگیش میلنگه

بله وقعا همین طور من بعد مرده زایی که داشتم یه مدت قرص خوردم بهتر شدم وگرنه نمیتونستم از تخت بیام پا ...

خیلی متاسفم عزیزم بابت تجربه‌ای که داشتی 

قطعا که برات خیلی سخت بوده 

قرص خیلی خوبه زیر نظر دکتر ولی روان درمانی باعث میشه توی یه جای امن سوگتو تجربه کنی و بپذیریش