2777
2789

واسه احتمالات نگران نباش علائم ام اس وهزار تا مشکل ساده دیگه مشترکه. خدایی نکرده ام اس هم بود با دارو و کنترل استرس و رعایت تغذیه هم به راحتی کنترل میشه هم ممکنه وارد فاز خاموشی بشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زندگی عادی تو بدون استرس بود غذای گرم بخور .زنجبیل گوشت شترمرغ بوقلمون مصرف کن ورزش کن و زندگی عادی تو داشته باش بخدا هیچی نیست ۶ ماه یا حتی چند سالی یکبار دارو تزریق میکنی همین .این بیماری بدتر از نکروز نیست که خودم الان درگیرشم .حسرت یه روز بدون درد دارم یا اینکه بدوم شنا کنم و خیلی کارها دیگه

رسما دایورت کن هرچیز طبع سردی نخور دائم بیشترین خوراکت گرمو خشک باشه حتما دایورت کن دایورت حتما حتما حتما

من۹۶حمله دست داد یهفته بیمارستان بودم تاهمین دوهفته پیش باز داشت میگرفت که با خوراکی های طبع گرمو خشک و فوق دایورت جلوشو گرفتم خداروشکر اصله اصله اصلش اینه راحت بگیری بذاری بره ام اسی کوفتیه که جدیش بگیری روت هوار میشه نذار چندسال دیگه خدایی نکرده پشیمون بشی که چرا جدیش گرفتی میتونستی راحت تر از کنارش رد بشی

نه هنوز میخوام بدم ولی دکتر گفت

دکترو ول کن تا ام آر آی ندی که نمیتونه از خودش بیماری در بیاره انشالا که همیشه سلامت باشی به خودت استرس نده

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند

رسما دایورت کن هرچیز طبع سردی نخور دائم بیشترین خوراکت گرمو خشک باشه حتما دایورت کن دایورت حتما حتما ...

انشالا که شما هم حالتون روبه بهبودی بره

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند