2777
2789
عنوان

یعنی بابام قهمید من سیگار میکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 50 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۲۷

نکن توروخدا سعی کن کم کم بزاریش کنار 

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
ببین ب درد نیست عادت کردم مثل خماریه

خوب که ترباک دورازجونت نمیکشی اینجوری میگی

درجریان باش مردا ازخانمای سیگاری خوششون نمیاد

اینجوریم خودتو داغون میکنی پوستت چروک میشه

((تورو خدا در خواست ندین ))

اره واقعا باید بذارمش کنار

به فکر خودت باش فکر آیندت سنی نداری اگه همین جوری ادامه بدی دیگه نمیتونی ترک کنی یه خانمی اینجا میگف باردارم نمیکشم انقد سخته منتظرم بچم به دنیا بیا که دوباره شروع کنم

من و همسرم 7ساله باهمیم سیگاریه شدید ولی حتی 1بارم تو این 7سال وسوسه نشدم بکشم چون میدونم آدم اگه درگیرش بشه دیگه نمیتونه ترک کنه راحت 

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
خوب که ترباک دورازجونت نمیکشی اینجوری میگیدرجریان باش مردا ازخانمای سیگاری خوششون نمیاداینجوریم خودت ...

من واسه دندون و پوستم کنار گذاشتم فکر میکردم واسه دخترا مهم تر باشه😂😂

معمار و طراح داخلی ، مدرس.