2777
2789
عنوان

امروز با یه زنی آشنا شدم

3770 بازدید | 107 پست

من اصلا اهل قلیون و رفیق بازی نیستم

یه جورایی برام عجیبه هنوز 

تو عمرم نکشیدم

امروز با همسایمون آشنا شدم ک قلیون میکشید و می‌گفت حالا ک شوهرت ولت کرده تو هم دوست پسر پیدا کن حداقل خرجتو بده

می‌گفت مگه چند سالته غصه اونو بخوری ولی اون تو بغل یه زن دیگس

می‌گفت طلاق بگیر جهنم اینقدر پسر ریخته

گفتم خب طلاق بگیرم همه برا سو استفاده جنسی میان سمتم

گفت البته ک اره ولی خب پولم خرجت میکنن

ولی من اصلا حرفاش تو کتم نمیره

حاضرم شوهرم برگرده هزار تومنی پول نده بهم ولی خراب نشم

آدمی هم نیستم دنبال پسر بگردم یا بخام خراب بشم ک از تنهایی در بیام

من شوهر خودمو بالای بچه خودمو میخام

حس میکنم بعد طلاقم هزار نفرم بیان تو زندگیم دلم آروم نمیشه

تو رو خدا دعا کنید شوهرم اون زنیکه رو ول کنه برگرده پیش منو بچم و طلاقم نده

هرکیه حق گفته 

نریزین سرم که الان افکارم داغونه

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درود بر انسانیت و شرف شما

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/

به شوهرت بگو زنی که وارد یه زندگی متاهلی میشه یه زن هرزه ودست مالی شده هست که با یه مرد زن و بچه دار وارد رابطه شده بگو تو لیاقت مارو نداری که بچه ات رو زنت رو اواره کردی به خاطر یه زن هرزه

ببین من نمیگم خراب شو برو دوس پسر پیدا کن 

بجاش میگم وقتی مرد خودت شوهر خودت پدر بچت ولت کرده رفته با یکی دیگ توام ولش کن مستقل شو و زندگی خودت و بچتو بساز

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️