2777
2789
عنوان

بی توجه رد نشین لطفا

106 بازدید | 9 پست

سلام 

اول سنتون رو بگین و یه نصیحت منتاسب با تجربه هایی که تو این سال های عمرتون بدست آوردین

و اینکه زمانی که به مدت ده روز یا شایدم بیشتر آدم حال دلش خوب نیست چجوری باید خودشو رها کنه و بپذیره اتفاقی رو که براش افتاده 

ممنون 🫂🌸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۲۰ سالمه

تا وقتی با تجربه نشدین ازدواج نکنید،بخاطر پسرا خودتونو اذیت نکنید و گریه نکنید...

تاپیک آخرمم بخونید تجربه وحشتناکم از ازدواج اونجاست🙃

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی

۳۰ سالمه🥲

با توجه به تجربه ای که دارم بهت میگم هیچ کس از خودت مهم تر نیست 

خودت اولویت خودت باش 

آدمارو راحت حذف کن 

اون کسی که الان فکر میکنی اگه نباشه نفس نمیتونی بکشی 

یه روز میفهمی چقدر بچه گانه فکر میکردی و با خودت میگی اتفاقا بهتر که از زندگیم رفت....

و این که آدما همه رفتنی ان دل نبند که اگه ببندی باختی...

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

21 دوست و رفیق تا یه جایی همراهیت میکنن از یه جایی به بعد فقط خودتی و خودت پس اعتماد نکن صد تو نزار براشون و فقط رو خودت کار کن 

تنها چیزی که حال انسانو خوب یا بد می‌کنه تلقینه وقتی به خودت تلقین می‌کنی که حالت بده کلمات منفی رو مغزت اثر می‌ذاره و ناخودآگاه ناراحتی هر اتفاق بدی رو تصور میکنی

اگه تلقین کنی اتفاقای خوبی قرار بیفته اوضاع بهتر میشه

۳۱.    به هرکسی اعتماد نکن.  هیچ کس از موفقیتت خوشحال نمیشه و هیچ کسم از شکستت ناراحت نمیشه پس چراغ خاموش حرکت کن.  

دنیا دار مکافاته و چیزی که عوض داره گله نداره.  گهی پشت به زین و گهی زین به پشت.

خودتو با عشق و عاشقی کشکی آواره نکن و بخاطر هیچ پسری غصه نخور بعدها پشیمون میشی که بهترین روزای جوونیتو حروم کردی. بعدها کسی میاد تو زندگیت که خدارو شکر میکنی قبلیا جور نشده.