mrs1384 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/15 تعداد پست: 3740 عنوان کلاس اولی 133 بازدید | 15 پست خواهرزادم کلاس اوله نوشتنش اوکیه،ولی روخوانیش ضعیفه نمیتونه بخونه.خواهرم خیلی استرس داره کسی این مدلی دیده تاحالا؟راه افتاده بعدش؟چجوری میتونیم کمکش کنیم؟؟ میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️ 1403/08/14 | 22:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گندم0000 عضویت: 1403/01/10 تعداد پست: 1382 برادرن کلاس دومه سرویسم کرده با روخوانیش روانی شدم دارم میرم تمیارستان
ma_d عضویت: 1399/10/09 تعداد پست: 3897 فقط تمرین تمرینجدول دوستی از خرازی بخرین بزنین دیواربگین معلم بازیهم بازیه هم یاد میگیره
بلفی14 عضویت: 1389/08/13 تعداد پست: 56878 بله درست میشه حروف رو با مقوا درست کنید کنار هم بذارید بخونه یاد میگیره اینجوری هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️
freedom30 عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 59985 تازه ۴۰ روز از شروع يادگيري اش گذشته صبور باشید از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند
نود_و_پنجی_😅 عضویت: 1395/05/18 تعداد پست: 4268 کلاس اول همه اینا طبیعیهباید بخونه و بنویسهروخوانی هم زیاد تکرار و تمرین کنه 😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه: برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅
mrs1384 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/15 تعداد پست: 3740 عزیزم هنوزاول راهه بهش سخت نگیریدراه میوفته خودش من و مامانامم به ابجیم همینو میگیم که همه ازهمون روز اول خوندن و نوشتن بلد نبودن،دیونه مون کرده هی استرس میده به خودش و ما😑 میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️
mrs1384 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/15 تعداد پست: 3740 فقط تمرین تمرینجدول دوستی از خرازی بخرین بزنین دیواربگین معلم بازیهم بازیه هم یاد میگیره ممنونم میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️
رهگذر66 عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 5702 من و مامانامم به ابجیم همینو میگیم که همه ازهمون روز اول خوندن و نوشتن بلد نبودن،دیونه مون کرده هی ا ... استرس نتیجه عکس میدهبا صداکشی باید یاد بگیرهاز طرفی پسر منم کلاس اوله تازه حرف ب هستن هنوز روخوانی خاصی ندارن که بچه نتونه خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.
mrs1384 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/15 تعداد پست: 3740 تازه ۴۰ روز از شروع يادگيري اش گذشته صبور باشید من و مامانامم به ابجیم همینو میگیم که همه ازهمون روز اول خوندن و نوشتن بلد نبودن،دیونه مون کرده هی استرس میده به خودش و ما😑 میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️
jozsmi عضویت: 1402/05/30 تعداد پست: 3769 من و مامانامم به ابجیم همینو میگیم که همه ازهمون روز اول خوندن و نوشتن بلد نبودن،دیونه مون کرده هی ا ... بابا اینانازه شروع کردن همکلاسی دخترم سال دومه رو اوله هنوزتوخوندن مشکل داره
mrs1384 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/15 تعداد پست: 3740 استرس نتیجه عکس میدهبا صداکشی باید یاد بگیرهاز طرفی پسر منم کلاس اوله تازه حرف ب هستن هنوز روخوانی خ ... مرسی گلم انشالا همشون موفق باشن❤️ میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️
mrs1384 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/15 تعداد پست: 3740 بابا اینانازه شروع کردن همکلاسی دخترم سال دومه رو اوله هنوزتوخوندن مشکل داره کوگوش شنوا🥲موفق باشن همشون❤️ میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️