2777
2789
عنوان

با همسرم بحثم شد سر اینکه

260 بازدید | 8 پست

بچه ها سلام.هفته آینده تولد خواهرزاده همسرمه،میخواستم واسش خودم کلاه و کمربند چرم درست کنم ولی چرم با کیفیت واسه کلاه گیرم نیومد.الان بهش گفتم همون کمربند رو میدم به جای کلاه هم یه کیف کوچولو چرم درست میکنم.گفت نه تو بهم گفتی کلاه الانم یا کلاه و کمربند با هم یا اگه فقط کمربند قراره باشه نمیزارم بدی.گفتم مگه طلبکارن ازم که حتما کلاه باشه؟ خلاصه بحثمون شد و قهر کرد.الان حق با منه یا اون؟

Everything will be ok in the end.if its not ok,its not the end

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یک چیزی از بیرون بخر خودتو اذیت نکن نزار فکر کنن  وظیفته

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

معلومه تو. دندون اسب پیشکشی رو کی میشمره؟ 

یه هدیه معمولی بده اصلا😕

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

همسرم ،پاش شکسته بود جاری خسیسم برای اینکه دو کیلو شیرینی نخره ،خودش پخته بود و واقعاً بسیار بسیار بد مزه و سفت شده بود،اون شب خیلی از فامیلامون اومده بودن عیادت،خدا خودش می‌دونه من اهل مسخره نیستم اما همگی با هم بهش خندیدن،هنوز که هنوزه مسخرش می کنند،حالا شما هم به همسرت واگذار کن بگو خودت هرچی که می‌خوای بخر،