پسرم ۱۸ماهشه اصلا لب به غذا نمیزنه فقط و فقط شیر میخوره .هیچی نمیزاره دهنش کنیم جلوشم میزارم برنمیداره بخوره یه چیزی هم به زور میزارم دهنش عوق میزنع و بالا میاره.
دختر منم همین بود ۲۰ ماهگیش دکتر گفت شیرو قطع کن مجبورش کن غذا بخوره شیرو قطع کردم غذا هم نخورد😐 الان ۶ سالشه هنوزم هیچی نمیخوره جز پفک و چیپس
از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلیها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخهای زندگی مشترک بندازی.
تحمل😒 والا من دیگه انقدر دنبالش دوییدم خسته شدم پارسال بردم دکتر گفت بذار جلو چشمش اصرار نکن بذار بمونه خودش گشنه شد میاد میخوره اما گاهی می بینی صبح تا شب لب به غذا نزده میگم تو گشنه نمیشی میگه نه شربت اشتها هم دادم درست نشد فقط پسته و فندق دوست داره سعی میکنم از اون بدم بخوره اونم روزی شاید ۵_۶ تا اگه بخوره
از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلیها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخهای زندگی مشترک بندازی.
غذا رو شکل بده مثلا من تخم مرغو شکل اردک درست می کردم دوتا قاشق میخورد تو بچگی. الان گول نمیخوره😂