2777
2789

بینی استخوانی من بعد از ۱ سال به نتیجه دلخواهم رسید...نه صد در صد دلخواه ولی ۸۰ درصد باهاش اوکی ام

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بینی استخوانی من بعد از ۱ سال به نتیجه دلخواهم رسید...نه صد در صد دلخواه ولی ۸۰ درصد باهاش اوکی ام

وقتی گچتو باز کردی چجوری بود بینیت من سه روزه گچمو باز کردم اصن حالم بده😭😭😭

با آدمای خوب، بد تا نکنین اینا دل جبران کردن ندارن، بعدا خودِ خدا باهاتون حساب میکنه ها🪴⛈

بينيم خيلي كوچيك بود ولي سرش نه ورم داشت ولي بعدش خيلي ورم كردروز ١٥ ماساژ دادن خب تر شد ولي هنوز همون گندس

از مطب تا خونه عر زدم ۲ ساعت راه بود..‌‌انقدر ناراحت بودم بینیم قوز داشت اون روز.‌‌...پره ها نامتقارن بودن....زیاد بزرگ نبود ولی ی قوز بدی داشت‌....الانم داره ولی هیچکس بجز خودم متوجه نمیشه رفت پایین....پف بینیم خوابید و پره ها متقارن شدن....

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
از مطب تا خونه عر زدم ۲ ساعت راه بود..‌‌انقدر ناراحت بودم بینیم قوز داشت اون روز.‌‌...پره ها نامتقار ...

وای منم کارم گریس همش

قوسش خوبه سوراخاش متقارنه نوکش گندس دست میزنم عین بادکنکه

چسباتو خودت میزدی؟

با آدمای خوب، بد تا نکنین اینا دل جبران کردن ندارن، بعدا خودِ خدا باهاتون حساب میکنه ها🪴⛈
از مطب تا خونه عر زدم ۲ ساعت راه بود..‌‌انقدر ناراحت بودم بینیم قوز داشت اون روز.‌‌...پره ها نامتقار ...

بعدش كىچيك تر شد من  اون روز خيل كوچيك بود بعد گنده تر سد دكترم مجيد ايراني شانا كلينيك