دوستان دلیل اینکه دوره متوسطه ی اول یا دوم بودید معدلتون ۲۰ شد چی بود یعنی چیکار میکردید برای هر درس ؟ و چقدر از وقتتون و میزاشتید و اینا توضیح بدید لطفا
مشکلی نیست تنها مشکل اینه که نمیدونم چه کاری کنم که کم کاری نشه و چه کارا لازمه انجام بدم برای هر در ...
برای ریاضی تمرین روزانه فراموش نشه مال من افتاده بود کرونا ، شروع کلاس ساعت نه بود آذرماه کرونا گرفتم یه ماه درگیر بودم از اخرای دی تا اول خرداد روزی دو ساعت از هفت تا نه صبح تمرین ریاضی میکردم از کتاب جویا مجد با کاهه تستی که برای قبولی تیزهوشان صفر تا صد رو گفته ، عربی هم اول لغت ها رو حفظ کن قشنگ بعد بگیر یه بار متن درس رو از کتاب ماجراهای من و درسام با ترجمه بخون بعد بار دوم خودت ترجمه کن ، تمرین ها رو هم معنی کن تک به تک بخون آسونه عربی نهم در کل بعدش برای دینی سوال در بیار و ببین آیات با چه چیزی مرتبطه ، فعالیت ها رو هم بخون بعد برای اجتماعی ترو خدا هر درس رو بخون و سوال متن از اینترنت در بیار اون قسمت قرار داد و قاجار به بعد سخت میشه ، در کل اگر میخوای معدل الف برای انتخاب رشته بیاری متن کتاب ها رو بخونی کافیه برای امتحانات و همچنین آزمون مدارس نمونه دولتی ( ای کیو هم خوبه تستاش من زدم ، شنیده بودم ۳۱ استان هم خوبه ولی نزدم ) ولی برای تیزهوشان سعی کن رفتی سر جلسه اگر بلد نیستی واقعا واقعا نزنی گول نخورید پاسخنامه بقیه رو ببینی و بگی ای وای جا موندم و الکی بزنی ، قبولی با اونه که کمتر بزنه
نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒 بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹 نصیحتم به شما: اینجا رو جدی نگیرید و اهمیت ندید 🤗کاربر قدیمی💚💛
نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒 بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹 نصیحتم به شما: اینجا رو جدی نگیرید و اهمیت ندید 🤗کاربر قدیمی💚💛
نه نمیدونم ولی کلاس ششم که میزدم مجموعه درس های که تو آزمونهای نمونه دولتی و تیزهوشان اومده بوده آورده نه تک درس