2777
2789
عنوان

معدل بیست

3362 بازدید | 23 پست

دوستان دلیل اینکه دوره متوسطه ی اول یا دوم بودید معدلتون ۲۰ شد چی بود یعنی چیکار میکردید برای هر درس ؟ و چقدر از وقتتون و میزاشتید و اینا توضیح بدید لطفا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوست عزیز من کل دوران راهنمایی تمامی نمراتم ۲۰ بود.سوالت کلیه تو کدام درس ها مشکل داری؟

عالیه ، سوالم اینه که برای هر درس چقدر از وقت تونو میزاشتید و مطالعه تون برای هر درس چه شکلی بود مثلا برای ریاضی فقط تمرین حل میکردین یا برای بقیه درس ها ... چیکار میکردین که هیچوقت هیچ کمبودی نزاشتین برای درس و ۲۰ شدین اون کاری که میکردید برای ۲۰ شدن رو بگید 

نهم ۲۰ کامل شدچون انگیزه و هدف پیدا کرده بودم خیلی بهتر میخوندم

خب گلم چیکارا کردی براش که ۲۰ شدی هر درس و چطور میخوندی و روش مطالعت چی بود همون روشی که تصمیم گرفتی باهاش هر درسی رو چه جوری بخونی بگو در کنارش هم اگه راهی برای موفق تر شدن بهتر بلدی بگو .

متوسطه اول که خیلی راحتهبه اسونی میشه معدل ۲۰ شد..من هر سه سالو بیست بودم حتی ماهانه ها متوسطه دوم ف ...

خب عالیه ، متوسطه ی اولتون چی باعث شد که ۲۰ بشد همه رو برای هر درس چیکار میکردید تا چیزی از قلم نیوفته

عالیه ، سوالم اینه که برای هر درس چقدر از وقت تونو میزاشتید و مطالعه تون برای هر درس چه شکلی بود مثل ...

خب ببین برای ریاضی 

من همیشه هر مطلب دو بار تدریس براش میدیدم 

یعنی چی حالا 

من تو گوگل تک به تک تمرینات و سوالات رو با یه آقایی یا خانومی که اسمشون یادم نیست میدیم و یادداشت میکردم.دوباره بعدش معلم خودمون هم که درس میداد کامل یاد میگرفتم. برای فارسی و علوم و حتی ریاضی هم کتاب جامع ماجرای من و درسام رو میخوندم . واقعا عالی بود. اینم بگم که نمیذاشتم مطالب انباشته بشن.

خب عالیه ، متوسطه ی اولتون چی باعث شد که ۲۰ بشد همه رو برای هر درس چیکار میکردید تا چیزی از قلم نیوف ...

من فرزانگان بودم معلمای خوبی داشتم هر سه سال

ریاضی معلمم خوب بود خودمم تمرینای کتابو با ویدیو حل میکردم(از روی ویدیو های اقای رضایی یا اقای گنجی)شب امتحانم ویدیو جمع بندی و حل نمونه سوال تو گوگل میدیدم

اجتماعی و دینی فقط مرور میخوان، هر درسی دادن بخون نزار جمع شه رو هم و هر وقت تونستی مرورشون کن و شب امتحان حل کن

فارسی عربی و زبانمم خیلی قوی بود چون زبانو از بچگی خوندم و فول بودم عربیم از هفتم خیلی مفهومی درکش کردم و اوکی بودم فارسیم چیز سختی نداشت 

برا این سه تا درس اول تسلط کامل رو کتاب بعدشم از رو کتابکار EQ درسنامه هاشو میخوندم و نمونه سوال

برا کتابکار علوم مبتکران، EQ جامع و شب امتحان 

خب عالیه ، متوسطه ی اولتون چی باعث شد که ۲۰ بشد همه رو برای هر درس چیکار میکردید تا چیزی از قلم نیوف ...

برا علوم 

نمیدونم چندمی ولی شیمی راهنمایی خیلیی اسون و شیرینه اصلا سخت نیس ویدیو براش ببین، فیزیکش مال هفتم بشدت ساده‌س مال هشتم به اسونی هفتم نیس ولی شیرینه فقط باید درکش کنی چون فیزیکو نباید حفظ کرد و فیزیک نهم سبکش عوض میشه سختتر میشه 

فصل نیرو و فشار خیلی قشنگ و راحتن شاید ماشین ها و حرکت برات سخت باشن که اونم ویدیو ببینی و سوال حل کنی بهتر میشی فقط جمع نکن روهم هر فصلو همون موقع نمونه سوالاشو حل کن درسنامه بخون و ویدیو ببین

زیستم که همه جوره قشنگه فقط باید زیاد بخونی و تکرارش کنی و حتمااا تست بزن یا همون نمونه سوال حل کن تا جا بیوفته

اگه نهمی شبه نهایی و نهایی پارسالو ببین تا بدونی سوالا تو چه تیپ و سبکین

یچیزیم بت بگم..برا نمره تو راهنمایی اونقد خودتو اذیت نکن یعنی استرس نکش سرش چون هم اسونه هم رند میشه به راحتی میتونی نمره خوبی بگیری و هم اینکه واقعا مهمم نیس

فقط خوب خوب یاد بگیر که پایه ات قوی باشه و امتحانات خردادتو خوب بده که هدایت تحصیلیت الف بشه برا بقیش اروم باش..

معدل سه پایه متوسطه اول تو مدارس خاص ۲۰ بود ، کدوم درس رو مشکل داری؟

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒  بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹 نصیحتم به شما: اینجا رو جدی نگیرید و اهمیت ندید 🤗کاربر قدیمی💚💛