2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره کلاس اولی ام

آخی ، هیچی خیلی خستممم 🥲😂 نمیدونم چه کنم بچه ها زیادن ، پایه بالا ریاضیش سخته پایه پایین بچه ها اذیت میکنن، صد تا ارباب رجوع داری هر کاری هم میکنی بعضیا بی صفتن بهت اعتراض نمیکنن میرن به دفتر میگن ، ادم دلسرد میشه 

با اجازه استارتر سلام معلمان گرامی سوالی داشت

طبق خصوصیاتی که دارم به نظرتون به درد این شغل میخورم یا خیر 

احساساتم رو زیاد بروز نمیدم ولی احساسیم خلاقم تحلیل گر خوبیم منطقیم کنجکاوم دوست دارم تحقیق یاپژوهش کنم شوخ طبعم وکار با یچه هارو دوست دارم البته می خوام دبیر الهیات بشم

اهل کمکم دلسوز ودوست دارم دیگران رو راهنمایی کنم وشنونده خوبیم

و دوست دارم اطلاعاتی که دارم رو به دیگران منتقل کنم اموزش رو دوست دارم اینکه یهچیزی رو که میدونم به دیگران بگم

به نظرتون باشناختی که ازین شغل دارید به درد این شغل میخورم🤔🤔

پنجم، پارسال پسر امسال دختر ، دومین سال

خوب هنوز تازه کاری پس 

کم کم پوستت کلفت میشه دیگه این چیزا برات طبیعی میشه

نگران نباش 

ولی مدرسه دخترانه سخته برو پسرونه  هم پسرا بهترین هم مدیران و کادر دفتری مدارس پسرونه

مدیرانی زن نعوذ بالله حس خدایی دارن

خوب هنوز تازه کاری پس کم کم پوستت کلفت میشه دیگه این چیزا برات طبیعی میشهنگران نباش ولی مدرسه دختران ...

اره میفهمم اخه پسرا خیلی شیطونن دیونت میکنن ، مدیر ما هم امسال خوبه حس خدایی نداره ولی معاون پرستیژ مدیر داره ، موندم چه پایه ای برم که اذیت نشم ای کاش کلاسا انقد شلوغ نبودن، نصیحتی نداری راجب اولیا و مدیر و معاون و اینا که چجوری بر خورد کنیم چقدر اهمیت بدیم

اره میفهمم اخه پسرا خیلی شیطونن دیونت میکنن ، مدیر ما هم امسال خوبه حس خدایی نداره ولی معاون پرستیژ ...

ببین من شخصا مدیر زن خوب ندیدم همه شوند اذیت کردن 

ولی با مردان کار کردن راحت تره احترام آدمو دارن

برا اولیا اونی که میبینی اذیت می‌کنه رو بچه ش زوم کن همیشه کامل بازخورد بده جایی برا گیر دادن نذار

محترمانه  اما قاطعانه برخورد کن 

از اول خودتو دست بالا بگیر اگه ایراد گرفتن ازت و با معلمای دیگه مقایسه کردن بگو من روش و متد خودمو دارم و با مطالعه بهش رسیدم