2821
2789
الان تکیه دادی به دیوار روی تخت چراغ خاموش زیر پتو باسیم شارژ موهات فرفریه قدت متوسط یکم تپل وچال لپ ...

هفتاد هشتاد درصدشون درست بود و حقیقتااا پشمااااامممممم😱😍😂

من پشت کنکوری تجربیم حس میکنی سال دیگه چی قبول میشم؟

و اینکه درمورد همسر آیندم کلا چی حس میکنی؟

مرسی عشقممم🥺❤️🫂

چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انقدر تبلیغ میاد باور کن درهم برهمه فک کنم برامن اینجوری توروهم بگمو برم سنا دلت شکسته از یه نفر از ...

درست بود عشقم میشه لطفا یه سوال بپرسم جواب بدی؟

پیمان که اونروز دیدمش خوشش اومده ازم؟کی پیشنهاد میده؟

قربونت عسل

عزیزم به منم بگو لطفا

حسن دوباره بهم پیام میده ؟

برای سلامتی پدر و مادر و برادرم یه صلوات بفرستید لطفا! یه دختر خوزستانی ام! افغانیا حق شرکت تو تاپیکای من و ریپ زدن رو من رو ندارن!!!
درست بود عشقم میشه لطفا یه سوال بپرسم جواب بدی؟پیمان که اونروز دیدمش خوشش اومده ازم؟کی پیشنهاد میده؟

اره خوشش اومده ولی به رابطه نگاه جدی نداره دراین وهله پس وابستش نشو تا ببینیم چی پیش میاد

اگه خاستی بهش نزدیک بشی پاورچین پاورچین برو خواهان زیاد داره و دوست داره سکی سخت بدست بیاره

وقتی میبنمش هول میشم نمیدونم چجوری رفتار کنم تپش قلب میگیرم استرس میگیرم 

پسر قربلند چهارشونه ولی یکم متکبره چهره مردوه داره شعل درست حسابی داره و مستقله تک پسره یا دو پسرن ا ...

حست در مورد اینکه من کی از خونه مادرشوهر جدا میشم چیه؟ 🌹

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

یه حس ششم خودش جواب منو بده توروووخدا🥺🥺😂

اخر این رابطه طلاقه؟؟

تو نظرش ادم پایه ای هستم یانه 

و اینکه اونم دوستم داره؟

مواظب تایپ کردنمون باشیم، پشت هر اکانت یه قلب میتپه✨💗 تایپکای قبل از ۱۰/۴ رو گردن نمیگیرم و مال من نیستن😁❤️

اره خوشش اومده ولی به رابطه نگاه جدی نداره دراین وهله پس وابستش نشو تا ببینیم چی پیش میاد

امکان داره بریم تو رابطه؟چون دوستش بهم گفت تو رابطه ست جدا میشه ازش منتظر بمونم به نظرت؟تا کی منتظز باشم🥲

الان تکیه دادی به دیوار روی تخت چراغ خاموش زیر پتو باسیم شارژ موهات فرفریه قدت متوسط یکم تپل وچال لپ ...

بری منم بگو

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری