2777
2789

چون تفریح نمیکنی ! حالا مامانمم این وسط غصه که آره ما تفریحمون کمه !! 

من کارمو دارم ،بیرونمو میرم منتها رستوران کمتر میرم چون معده م حساسه خیلی سریع معده درد میگیرم اگر یه ذره غذا مشکل داشته باشه ،پیاده روی میکنم ،اهل دود و اینا نیستم چون بهم نمیسازه ،نمیفهمم منظورش از تفریح چیه !؟ 

منم ازش نپرسیدم ولی خیلی این جمله شو تکرار میکنه و بهم حس ناکافی بودن میده ....حس دیر شدن ،حس عقب موندن 

الهی مرا آن ده که آن به ... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو من از زندگیم راضیم اگه احساس کنم چیزی کمه خودم حتما بهش رسیدگی میکنم ولی مرسی که به فکرمی و تمام

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

حتما مجردی

بله 😄یه مدت همش میگفت مبخوای منو بکشی بعذ شوهر کمی ،بهس گفتم بهم استرس نده دیگه نمیگه ولی کلا نمیتونه حرف نزنه انگار 😂باید یه استرسی بهم وارد کنه

بگو من از زندگیم راضیم اگه احساس کنم چیزی کمه خودم حتما بهش رسیدگی میکنم ولی مرسی که به فکرمی و تمام

مرسی عزیزم 🙏به روم نیاوردم فقط خندیدم ولی از درون حالم بد شد

نمیگه میپیچونه

من حسم به جاریم اینه 

نه خرید میره نه تفریح نه مسافرت هیییچی 

همیشه خونس

خرجی خودش و خرجی دوتا پسراشو پس انداز میکنه فقط طلا میخره

شاید آینده نگری باشه ولی زندگی نمیکنه