2777
2789
عنوان

یه چیزی بگید 😫

66 بازدید | 8 پست

به چیزی بگید من انگیزه بگیرم به کارام برسم 

آشپزخونه بهم ریختست اتاق خوابا هم همینطور 

تمام کارهای دانشگاهمم مونده 

حال انجام دادن ندارم 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

پاشو یک اهنگ شاد پلی کن 

بعدش خونه رو جمع وجارو کن درساتم بخون اخرشم خودتو به یک غذای خوب دعوت کن چون تو لایق بهترین هاییی❤️

ومن از دلتنگی تو ،تمام میشوم(بالحن دستوری با من صحبت نکنید🌺)انرژی خوار نباشیم🎀توی تاپیکا که جواب میدم جمله هام بهم میچسبن و سخت خونده میشه بخاطرش پوزش💚

یه گشاد به یه گشاد دیگه نمیتونه انگیزه بده خواهر🤰🏻

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

بیخیال دنیا گوشی رو بچسب اگه میخواستم بیل بزنم باغچه خودمو بیل میزدم بدتر از توام

🤣🤣

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

پاشو یک اهنگ شاد پلی کن بعدش خونه رو جمع وجارو کن درساتم بخون اخرشم خودتو به یک غذای خوب دعوت کن چون ...

😘🫀

یه گشاد به یه گشاد دیگه نمیتونه انگیزه بده خواهر🤰🏻

بد جایی گفتم اینجا همه گوشی به دستن 🤣🤣

😘🫀

به لپات

ومن از دلتنگی تو ،تمام میشوم(بالحن دستوری با من صحبت نکنید🌺)انرژی خوار نباشیم🎀توی تاپیکا که جواب میدم جمله هام بهم میچسبن و سخت خونده میشه بخاطرش پوزش💚