2821
2789
عنوان

بررسی کیت😅😅😅😅😅😅

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 29 پست
اولين دو خط شدن پررنگ كيتت كي بود؟! از اولين روزي ك دو خط پررنگ ميشه مثله هم يعني ١٢ تا ٣٦ ساعت بعد ...

روز چهاردهم یا پونزدهم سیکلم بود فک کنم مثبت شد دیروزم مثبت شد امروز یه خط افتاد..

خوش اومدی به زندگیمون بهترین بهونه نفس کشیدن😍😍😗😙

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

امشب رو هم اقدام داشته باش به نظرم

ان‌شالله همین ماه مامانی

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
ایشالا😩😩😩😢خیلی منتظرشم

من خودم روزایی که شما الان منتظر هستید رو گذردندم 

میدونم خیلی خیلی سخته

ان‌شالله در بهترین موقع به خواست دلتون برسید

ماه چند هستید؟

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
من خودم روزایی که شما الان منتظر هستید رو گذردندم  میدونم خیلی خیلی سخته ان‌شالله در بهترین م ...

چهارماه.ایشالا

چهارماه.ایشالا

ان‌شالله همین ماه نینی میاد  

ولی به نظرم خودتون رو درگیر کیت و روز تخمک گذاری و اینا نکنید

بعد دوره اقدامتون رو منظم داشته باشید با علاقه

بدون اینکه فکر کنید برا بچه اقدام دارید

ان‌شالله همین ماه نینی میاد     ولی به نظرم خودتون رو درگیر کیت و روز تخمک گذاری و این ...

اره سه ماهو اقدام کردم نشدم اخه پریودم نامنظم بود و درد تخمدون داشتم قبل پریودم رفتم دکتر بهم ویتاگنوس و گلوکوفاژ و لتروزول داد سونو و ازمایشامم مشکلی نداشت دکتر گفت احتمال عفونت هس یکم داروهامو خوردم پریود شدم و این ماه یه درمیون اقدام کردم شب چهاردهم یه درد شدید شدید گرفتم توی تخمدونام اول طرف چپ بود بعد هردوطرف.روز چهاردهم کیت خریدم و تست زدم ک مثبت شد.فعلا ک روز هفدهمم تا ببینیم خدا چی میخواد.

سلام عزیییزم اخی خدا پسرتو برات نگه داره 

راستش منم میخوام پسرم بشه منم کیت خریدم روز ۹ هشتم فعلا منفیه خواستم ببینم تو چه روزایی اقدام داشتی؟ممنون میشم جواب بدی❤❤❤❤❤

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
سلام عزیییزم اخی خدا پسرتو برات نگه داره  راستش منم میخوام پسرم بشه منم کیت خریدم روز ۹ هشتم ف ...

سلام عزیزم ممنون ایشالا خدا یدونه تپلشم به تو بده .والا من جنسیت مد نظرم نبود ولی بسته به سیکل قاعدگیم استفاده کردم سیکل من ۳۰ روزه بود من یه درمیون نزدیکی داشتم ولی روز ۱۵ کیتم مثبت شد تا ۱۷ سیکلم سه روز پشت سرهم اقدام کردم و نتیجه داد.شنیدم توروز ۱۴سیکل واسه دختر داشتنه ۱۶ واسه پسر بازم تو بستگی به سیکلت کیتو استفاده کن 

سلام عزیزم ممنون ایشالا خدا یدونه تپلشم به تو بده .والا من جنسیت مد نظرم نبود ولی بسته به سیکل قاعدگ ...

مررررسی عزیزم از پاسخگوییت

شما بلافاصله بعد از تموم شدن پریود یعنی یک روز درمیون اقدام داشتیین؟؟؟❤❤❤❤

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
سلام عزیزم ممنون ایشالا خدا یدونه تپلشم به تو بده .والا من جنسیت مد نظرم نبود ولی بسته به سیکل قاعدگ ...

راستش من پریودام تو این سه ماه اقدام بهم خورده دقیقا نمیدونم تخمک گذاریم چه روزی هست احساس میکنم که تخمدانام تکون میخورن ولیی کیت منفیه روز ۱۰ هستم از روز ۷ دو روز اقدام داشتم اخه میترسم کیت یوقت نشون نده😕

مررررسی عزیزم از پاسخگوییت شما بلافاصله بعد از تموم شدن پریود یعنی یک روز درمیون اقدام داشتیین؟؟؟❤❤ ...

اره یک روز درمیون داشتیم اون روزی ک کیتم مثبت شد سه شب پشت سر هم 

راستش من پریودام تو این سه ماه اقدام بهم خورده دقیقا نمیدونم تخمک گذاریم چه روزی هست احساس میکنم که ...

شما روز ۱۳تا۱۶سیکلت بعد استفاده کن احتمالا همون حدودا باشه