من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
ولی به نظرم خودتون رو درگیر کیت و روز تخمک گذاری و اینا نکنید
بعد دوره اقدامتون رو منظم داشته باشید با علاقه
بدون اینکه فکر کنید برا بچه اقدام دارید
انشالله همین ماه نینی میاد ولی به نظرم خودتون رو درگیر کیت و روز تخمک گذاری و این ...
اره سه ماهو اقدام کردم نشدم اخه پریودم نامنظم بود و درد تخمدون داشتم قبل پریودم رفتم دکتر بهم ویتاگنوس و گلوکوفاژ و لتروزول داد سونو و ازمایشامم مشکلی نداشت دکتر گفت احتمال عفونت هس یکم داروهامو خوردم پریود شدم و این ماه یه درمیون اقدام کردم شب چهاردهم یه درد شدید شدید گرفتم توی تخمدونام اول طرف چپ بود بعد هردوطرف.روز چهاردهم کیت خریدم و تست زدم ک مثبت شد.فعلا ک روز هفدهمم تا ببینیم خدا چی میخواد.
سلام عزیزم ممنون ایشالا خدا یدونه تپلشم به تو بده .والا من جنسیت مد نظرم نبود ولی بسته به سیکل قاعدگیم استفاده کردم سیکل من ۳۰ روزه بود من یه درمیون نزدیکی داشتم ولی روز ۱۵ کیتم مثبت شد تا ۱۷ سیکلم سه روز پشت سرهم اقدام کردم و نتیجه داد.شنیدم توروز ۱۴سیکل واسه دختر داشتنه ۱۶ واسه پسر بازم تو بستگی به سیکلت کیتو استفاده کن
سلام عزیزم ممنون ایشالا خدا یدونه تپلشم به تو بده .والا من جنسیت مد نظرم نبود ولی بسته به سیکل قاعدگ ...
راستش من پریودام تو این سه ماه اقدام بهم خورده دقیقا نمیدونم تخمک گذاریم چه روزی هست احساس میکنم که تخمدانام تکون میخورن ولیی کیت منفیه روز ۱۰ هستم از روز ۷ دو روز اقدام داشتم اخه میترسم کیت یوقت نشون نده😕
💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪