2789
دقیقا وفاداری ربطی ب حلقه نداره ولی ادم متوجه میشه طرف مجرده یا نه

درسته ربطی به وفا داری نداره ولی آدم تشنج های زندگیش به نظرم کم تر میشه 

من خودم همیشه درگیرم با همسرم بخاطر حلقه ننداختنش چون دیدم که بعضیا به چشم یه پسر مجرد بهش نگاه میکنن همیشه مجبورم نشون بدم که من زنشم وقتی هم که باهم نیستیم فهمیدم که بهش درخواست دوستی میدن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

درسته ربطی به وفا داری نداره ولی آدم تشنج های زندگیش به نظرم کم تر میشه من خودم همیشه درگیرم با همسر ...

الان مشکل منم همینه یه شخصی نمیدونم مجرده یا متاهل خیلی رو مخمه تو عکساشم که اثری از حلقه نیست اگه همه متاهلا حلقه بندازن ادم سر در گم نمیشه

الان مشکل منم همینه یه شخصی نمیدونم مجرده یا متاهل خیلی رو مخمه تو عکساشم که اثری از حلقه نیست اگه ه ...

خب خیلی بهش فکر نکن پس چون اگه آشنا بود که می‌دونستی متاهله یا مجرد اگه هم نیست خب بازم بهش فکر نکن چون تو به عنوان یه دختر نمیتونی بری سمت یه پسر چون عزت نفست خیلی باید بالا باشه اگه اون طرف از تو خوشش بیاد و مجرد باشه خودش بالاخره میاد سمتت ولی او خودتو درگیر نکن الان همسر من برادر من پسر عمو هام حتی هیچ کدومشون حلقه نمیندازن همیشه هم دوست دخترای قبلیشون تو کف این هستن که اینا مجردن هنوز یا متاهل 😂

درسته ربطی به وفا داری نداره ولی آدم تشنج های زندگیش به نظرم کم تر میشه من خودم همیشه درگیرم با همسر ...

برای خیلی از دخترهای مورد دار اصلا حلقه ی طرف هیچ اهمیتی نداره متاهل و مجرد فرقی براشون نداره میخواندبه خواستشون برسن . مرد اینجور وقتا با رفتارای خودش باید بهشون حالی کنه . البته من کاملا موافقم ادم متاهل باید حلقه بندازه من خودم حساسیت دارم 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
خب خیلی بهش فکر نکن پس چون اگه آشنا بود که می‌دونستی متاهله یا مجرد اگه هم نیست خب بازم بهش فکر نکن ...

نه عزیزم طرف خیلی ازم خوشش میاد ولی متاسفانه اون چیزی ازم نداره و نداشته چون هیچ پیجی به اسم خودم ندارم ولی من شماره و تمام مشخصاتشو دارم، قبلا هم میتونستم به بهانه درس بهش زنگ بزنم چون هم کلاسم بوده ولی من کلا پیام ندادم یجورایی توپ تو زمین منه ولی من میگم نکنه ازدواج کرده باشه