2777
2789
عنوان

اکس نامزدتون😬

157 بازدید | 14 پست

بچه ها تصور کنید ک با اکس نامزد یا دوست پسرتون چشم تو چشم میشید و اون از این دخترای توخالی دماغ پربادِ درحالی ک هیچی نیست و خیلی زیاد حقه بازه و افادهدای و گاهی میاد تو محیط کار شما یا  جای دیگ ارتباط میگیرید و اینکه شما ظاهری و اخلاقی و تحصیلاتی و... لِول اجتماعیتون بالاتر از اونه ولی اون اعتمادبنفس داره شما ن

با همه این وجود وقتی ببینیدش بهترین رفتار چیه باهاش؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به ی ورمم نیس

چطوری ب ی ور نبودن را در عمل ثابت کنیم؟؟؟؟؟

مثلا میاد از درسی ک میخونی میپرسه از اینکه کدوم موسسه میری یا مثلا میاد وسایل رو میزتو برمیداره میگه من اینجا حق اب و گل دارم و.....اونبار بهش گفتم پس چرا نموندی گفت نشد دیگ

دوران نامزدیمون اکسش،ک دیگه ازدواج کرده بود بچه داشت، ب شوهرم پیام داد من فهمیدم قیامت بپا کردم

در حدی ک با شوهر زنه حرف زدم گقتم زنتو جمع کن وگرنه من یجوری جفتتونو جمع میکنم ک از این محل فرار کنید

مرده گفت والا ابجی من خودمم خسته شدم قلبم درد میکنه  بخاطر بچم تحملش میکنم

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
من جلوش بشدت ضعیف میشم و بسیار مهربون میشم درحالی ک اون هیچی نیستتتتتتت

وااآآی چه اشتباااااه

این حسو بهشمیدی ک از من بالا تری میترسم باز بیای طرف پارتنرم و باهات مهربونم چون چیزی نیستم

رو خودت کار کن عزیز من

وااآآی چه اشتباااااهاین حسو بهشمیدی ک از من بالا تری میترسم باز بیای طرف پارتنرم و باهات مهربونم چون ...

نمیتونم چطور کار کنم

ببین من تک فرزندم، خوشگلم(چیزی ک میگن) ، دانشگاه تهران درس خوندم، وضع مالیمم بد نی

اخلاقم خوبه درحدی ک همکارم میگفت واقعن خوشبحال خانواده‌ت با این اخلاقت ادم سیر نمیشه ازت اینا بکنار

اون یه تیپاره ب تمام عیاره ک با دوست این اقا بهش خیانت کرده هنوزم درحال امتحان کیس های مختلفه

انقد هَوله ک با نامزد فعلیش میاد محیط کار با دوست پسر من ارتباط و تعارف نمیکنه ولی تنها ک میاد صمیمی صمیمی برخورد میکنه انگار ن انکار ر.....ده تو دوسال زندگی این بدبخت

جدای از این دوست پسر من این موجود رو دوست داره و منم فهمیدم و میخام خودمو بکشم کنار از این رابطه ولی دوس دارم یه یادگاری قشنگ رو دل دوتاشون بزارم

چطوری ب ی ور نبودن را در عمل ثابت کنیم؟؟؟؟؟مثلا میاد از درسی ک میخونی میپرسه از اینکه کدوم موسسه میر ...

جواب سوالاشو نده یا خیلی کوتاه ولی طوری که تخریبش کنی بده که اونم بستگی به خودت داره

خدایا شکرت🥺💞🌙

نمیتونم چطور کار کنمببین من تک فرزندم، خوشگلم(چیزی ک میگن) ، دانشگاه تهران درس خوندم، وضع مالیمم بد ...

اي بابا

بد شد كه

اکه مطمعنی ک هنوز دختره رو دوسداره پس دیگه بیا بیرون از رابه چون فقط اذیتاش مال توعه