2821
2789
خدا خودش محافظت ش را کنه قدر هدیه به این خوبی را داشته باش

قربونت چشم گلم

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
شما نمیخوایین مامان بشی؟؟

من سه ساله عروسی کردم

ولی دو سال و نیم اول زندگی م را با خاله م که میشه مادر شوهرم زندگی می کردم مریض بود دیالیز میشد خیلی سخت بود دست تنها

ولی الان چند ماهی هست که پیش ما نیست 

از لحاظروحی حالم خوب نیست

خیلی سختی کشیدم

انشالله بهتر بشم اقدام می کنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من سه ساله عروسی کردم ولی دو سال و نیم اول زندگی م را با خاله م که میشه مادر شوهرم زندگی می کردم مر ...

ان شالله گلم بسلامتی 

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
تو را خدا من و دوستم را خیلی دعا کن دعا کن هر دومون باردار بشیم دوستی مون مثل قبل بشه

چشم ان شالله خدا ب هردوتون بچه سالم و صالح بده

[QUOTE=48162916]چه زود    [/Qتنها بودم واونم با ی بار فک‌نمیکردم بشم ولی لطف خدا شامل حالم شد 

[QUOTE=48162916]چه زود    [/Qتنها بودم واونم با ی بار فک‌نمیکردم بشم ولی لطف خدا شامل حالم ...

خدا خیلی دوست داشته 

انتظار خیلی سخته

خواست خدا بوده که زود باردار بشی

خدا خیلی دوست داشته  انتظار خیلی سخته خواست خدا بوده که زود باردار بشی

اره قربون بزرگیش برم 

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز