2821
2789
آخی با این عروسک مگه حوصله هم سر میره؟ خدا حفظش کنه خانمی.

قربونت گلم لطف داری 

خیلی بچم ارومه ولی خدا بهم لطف کرد و بچه رو داد ک تنهای خیلی سخته

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من دیروز دلم گرفته بود کلی گریه کردم

الهی عزیزم چرا 

منم تقزیبا هر روز گریه میکنم بعدزایمانم اینطور شدم

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
ای بابا عجب. هم به شوهر خودت هم شوهر دوستت. یعنی همچین خوشش نمیاد که شهر غریب بردتت میگه زنگم نزن به ...

شوهر دوستم به دوست م گفته

الان نزدیک هفتاد روزه ازش هیچ خبری ندارم

پانزده سال با هم دوست بودیم

سر هیچ و پوچ همه چی بهم خورد

تو دوران بارداری کار خاصی کردی که آروم هست منم همیشه از خدا می خوام که بچه آروم بهم بده چون خیلی ت ...

خیلی قران میخوندم و ایتوالکرسی و مخصوصا سوره صبر همیشه دستمو رو شکمم میزاشتم و میخوندم میگفتن بچه صبور و اروم میشه

دست تنهایی سخته بچه داری؟ 

ن زیاد خداروشکر به همه کارام میرسم فقط دوماهگیش بد شده بود شب تا صب بیدار بود ولی گریه نمیکرد د روزا میخوابید الان شکر خدا تنظبم شده میخوابه اما ساعت۶ صب بیدار میشه وباخودش حرف میزنه

عزیزم انشالله داماد ش کنی

قربونت سلامت باشی ازخدا هیچی نمیخوام جز سلامتی بچم 

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز