2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم

556 بازدید | 38 پست

دوستان این چندمین تاپیکه منه 

ظاهرا موضوع خیانت و .... بیشتر جالبه که تاپیکای من اصلا جواب داده نمیشه 

من آزمایش گراویندکس (ادرار) م  که تو بیمارستان گرفتن مثبت دراومد فرداش رفتم آزمایش خون گفتن منفیه الان پیش دکتر زنان بودم میگه احتمالا سقط شده 

میشه بدون خونریزی بچه سقط بشه اخه???

تمام علایم بارداری رو دارم 15روزه پریود نشدم 

کسی بوده که اولاش ازمایشاش منفی بوده باشه بعد مثبت باشه???? مثلا بعد یک ماه??

دکتره میگف نه خیلی نادره همچین چیزی 

درباره ی اینکه تمام علایمشم دارم چیزی نگف الان خیلی گریه کردم اخه مگه میشه بدون اینکه چیزی شده باشه بچه بعد 12ساعت الکی الکی سقط بشه???من 8شب گراویندکس دادم 8صب فردا خون 

لطفا کامل راهنمایی کنید ممنون میشم 

میشه نگید شوشو؟؟ نه واقعا میشه؟؟؟ 😒😒😒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بگم اخه حتما اینا یکیشون اشتباه شده دیگه فردا بازم برو ازمایش بتا بده

تاپیک بامداد خمار گروه زرد. وزن اولیه۷۸ کیلو😑۲۵.۱۱.۱۰۴۱، ۰۲.۱۲.۱۴۰۱ (۷۷ کیلو)😬؛ ۰۹.۱۲.۱۴۰۱ (۷۶.۵ کیلو)😌؛وزن هدف اولیه ۷۰😗، وزن هدف ثانویه ۶۵😁

نمیدونم؟چند هفتتون بود؟

یه سونو برید مطمین بشین؟

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊

مایکی ازفامیلامون۶ماه پریودنشد بعدهرچی دکتر رفت میگفتن مریضی وفلان هزارتابهونه

بعدشیش ماه تازه فهمیدن حاملس😐😐

بهش گفتن حامله ای

خودشم هیچ علاعمی نداشت اصلا ازحاملگی

حالاشماهم انشاءالله هستی

آموخته ام که نمی شودذات خراب آدم ها را تغییر داد؛رفتار خودم را تغییر می دهم..کسی که ذاتش خراب است خوب بودن و بد بودن برایش مهم نیست تنها دنبال نفع خودش هست...

شاید ازمایست اشتباه شده دوباره آز بده

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹

اوووه تازه اولش بوده؟

عزیزم ممکنه ازمایشت اشتباه شده باشه؟بهت اشتباه گفتن مثبته؟؟؟؟

تازه اولش بوده عزیزم اینقدر ناراحت نباش.

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊
احتمالا بارواری شیمیایی بوده

ینی جی دوستم

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹