2777
2789

من همینطور یهویی تصمیم گرفتم با پس اندازم یه قربونی بخرم ولی تصمیم گرفتیم کسی نفهمه مم خریدم فکر کنن شوهرم خریده و همینطور هم شد

بعد شوهرم آورد حیاط قربونی کرد رفت سرکار به مادرشوهر اینا سپرد تقسیم کنن و پخش کنن

خلاصه بعدش اینا یه به من نگفتن بیا و فلان

البته شوهرم چندبار خودش قربونی کرد همین رفتارو کردن تو یه ساختمونیم ولی این دیگه مال من بود

بعد به ما یکم دادن واسه خودشون  ۲ ۳ کیلو برداشتن 

به خواهرام اینا هم ندادن 

جیگیر و بقیه چیزارو هم برداشتن واسه خودشون 

بعد هم وقتی پختن من خونه بودم نیاوردن 

آخرای شب که شوهرم اومد یکم آوردن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد عجیبه.

خب مقصر خودتی که نگفتی ماله من .

بعدشم بالا سرش وایمیسادی

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

قبلش باید به همسرت میگفتی به خانوادش نده

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

بدترین اشتباه عمرمون این بود که با خانواده شوهر تو یه ساختمون نشستیم ایشالا بمب بخوره تو ساختمون ما منم هر وقت غذادرست میکنم بوش میپیچه مادرشوهر عوضیم اونروز خودشو میزنه به مریضی و سردرد که غذا درست نکردم بفرست پایین این یه نمونه از کاراشه

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...

خب مقصر همسرته عزیزم ...از همون اول که قربونی کردید یه راست گوشت را بیاره خونتون و بگه باید صبر کنیم بیات بشه و بعد تقسیمش کنیم ....

این بار هم خودت نشستی که بهت بگن ....تو باید خودت میرفتی تازه دستورهم بهشونمیدادی و سهم هم براشون میذاشتی ....چه مال خودت چه مال همسرت ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

گوشت قربونی خودت رو میاوردی خونه تقسیم میکردی پول رو تو دادی اینا برداشتن 

رفتی بگو پول قربونی رو خودم دادم قربونی خودمو به من کم دادین 

از این به بعد خودم تقسیم میکنم 

قربونی چیه چهار تا نیازمند یتیم کمک کن