غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂. وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته. حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا روپیامم ریپلی نزن👍
۳ ماه یبار میان چندروز میمونن چون دوتا شهر متفاوتیم..بنده خداها همیشه با خودشون خورد و خوراک همون چندروزشون رو میارن..خیلیهم کار میکنه هرسری معذب میشم😅
ما آخرین نسلی هستیم که می دونیم دنیای قبل از اینترنت چه حس و حالی داشت..
غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂. وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته. حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا روپیامم ریپلی نزن👍
مال من یک زن عفریته اس که هر وقت بیاد فقط فضولی میکنه و میره پشت سرم اراجیف میگه که بچه اش این کارو کرد اون لباس رو پوشید خونه اش اینو پهن کرد این کار کرده خودش چیکار کرده نکرده .... خسته ام از دستش هر وقتم از دره دوستی وارد شم نمیفهمه سلیطه بازی در میاره و همش به حرفه دخترشه یک دختر داره شاه نداره انقدر سلیطه تر از خودش هست😔😔
مال من یک زن عفریته اس که هر وقت بیاد فقط فضولی میکنه و میره پشت سرم اراجیف میگه که بچه اش این کارو ...
فازشون چی هست واسه منم همینه ولی جلوشوهرم تظاهربه خوب بودن میکنه به من هیچوقت زنگ نمیزنه به شوهرم میزنگه به اون میگه زنت خوبه بعدشوهرم میگه ببین چه مامان خوبی دارم همیشه حالتومیـپرسه ولی شده توشهرشون غریبم شوهرم ماموریت بوده داشتم جون میدادم نیومدیه استکان اب بهم بده