2777
2789
مادرشوهرم بی وفاست😔😂😂

ای خدا چطور دلشون میاد عروس به این ماهی😂😂

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

۳ ماه یبار میان چندروز می‌‌مونن چون دوتا شهر متفاوتیم..بنده خدا‌ها همیشه با خودشون خورد و خوراک همون چندروزشون رو میارن..خیلی‌هم کار میکنه هرسری معذب میشم😅

ما آخرین نسلی هستیم که می دونیم دنیای قبل از اینترنت چه حس و حالی داشت..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قدر نمیدونن😂

خدا بزنتشون قدر شناسایی😂😂

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

هرچندروزیکبارمیادسرمیزنه ولی واسه غذانمیمونه ماهی یکبار بدون دعوت ویهویی میاد وواسه شام میمونه دست به هیچی نمیزنه قشنگ رومبل میشینه نظاره گرتاشام ودرست کردم میاد میخوره ونظرمیده وکمک نمیکنه چنددفعه بوده شوهرم ماموریت بوده یااخرماه بوده هیچی توخونه نبوده میرفتم خرید ومی اومدم ومی پختم ووسایل وجابجامیکردم جلوش اون هیچ کمکی نمیکرد

گاهی انسانم آرزوست
اگه قدرشناس بودن میومدن میگرفتنم😂😒

😂😂😂 

مال من یک زن عفریته اس که هر وقت بیاد فقط فضولی میکنه و میره پشت سرم اراجیف میگه که بچه اش این کارو کرد اون لباس رو پوشید خونه اش اینو پهن کرد این کار کرده خودش چیکار کرده نکرده .... خسته ام از دستش هر وقتم از دره دوستی وارد شم نمی‌فهمه سلیطه بازی در میاره و همش به حرفه دخترشه یک دختر داره شاه نداره انقدر سلیطه تر از خودش هست😔😔

مال من یک زن عفریته اس که هر وقت بیاد فقط فضولی میکنه و میره پشت سرم اراجیف میگه که بچه اش این کارو ...

فازشون چی هست واسه منم همینه ولی جلوشوهرم تظاهربه خوب بودن میکنه به من هیچوقت زنگ نمیزنه به شوهرم میزنگه به اون میگه زنت خوبه بعدشوهرم میگه ببین چه مامان خوبی دارم همیشه حالتومیـپرسه ولی شده توشهرشون غریبم شوهرم ماموریت بوده داشتم جون میدادم نیومدیه استکان اب بهم بده 

گاهی انسانم آرزوست
فازشون چی هست واسه منم همینه ولی جلوشوهرم تظاهربه خوب بودن میکنه به من هیچوقت زنگ نمیزنه به شوهرم می ...

ای خواهر اینطور مارمولکا خوب بلدن چجوری خودشون رو تو دل پسرشون خوب جلوه بدن😒😏

در حالی که یه پا جادوگرن برا خودشون🥲