2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه خون ریزی یالکه بینی دور ازجونت نداری

برای چی میخوای بدی

خب صبرکن 2 هفته ی دیگه توی 8 هفته برو

منم دوستم سونوی واژینال رفت رحمش تحریک شد خونریزی کرد

برای حل مشکلم یه صلوات میفرستی???              خدایا خیلی خیلی میترسم ولی  دل خوشم  به این ایه (وافوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد)...خدایافقط توبینایی توشنوایی خودت میدونی توی دلم چی میگذره خدایاکمکم کن..ان شاءالله همه به حاجات شون برسن...(بیاین برای هم دعاکنیم)

اینقدرهم استرس نداشته باش...

یه بنده ی خدایی طبق تاریخ پریودش باید12 هفته باشه ولی 8 هفته ش بود...

صبرکن

منم به دکترم گفتم برم سونو 5 هفتگی 

گفت واسه چی الکی استرس میگیری بزاری 8 هفتگی برو

برای حل مشکلم یه صلوات میفرستی???              خدایا خیلی خیلی میترسم ولی  دل خوشم  به این ایه (وافوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد)...خدایافقط توبینایی توشنوایی خودت میدونی توی دلم چی میگذره خدایاکمکم کن..ان شاءالله همه به حاجات شون برسن...(بیاین برای هم دعاکنیم)

عزیزم زود رفتی برا سونو بزار هفت یا هشت هفته برو سونو واژینالم نرو یهو خون ریزی میکنی 

تاپیک بامداد خمار گروه زرد. وزن اولیه۷۸ کیلو😑۲۵.۱۱.۱۰۴۱، ۰۲.۱۲.۱۴۰۱ (۷۷ کیلو)😬؛ ۰۹.۱۲.۱۴۰۱ (۷۶.۵ کیلو)😌؛وزن هدف اولیه ۷۰😗، وزن هدف ثانویه ۶۵😁
عزیزم زود رفتی برا سونو بزار هفت یا هشت هفته برو سونو واژینالم نرو یهو خون ریزی میکنی 

اره نمیرم میترسم 

میشینم تو خونه استراحت میکنم 

اگه قسمت باشه بچه دار میشم 

اگرم نباشه حتما قسمت نیست 

ا منم از اون لکه قهوه ای ها دیدم اوایل بارداری

تاپیک بامداد خمار گروه زرد. وزن اولیه۷۸ کیلو😑۲۵.۱۱.۱۰۴۱، ۰۲.۱۲.۱۴۰۱ (۷۷ کیلو)😬؛ ۰۹.۱۲.۱۴۰۱ (۷۶.۵ کیلو)😌؛وزن هدف اولیه ۷۰😗، وزن هدف ثانویه ۶۵😁
253

سلام.خوبید؟؟ مبارکه...منم مثله شما هستم لک بینی دارم ..دکتر بمن گفت بخاطر اینکه مطمئن بشیم برو سونو هفته ی ششم..مگه روزا میگذره ..من خیلی استرس دارمم ببینم جای نی نی چطوره..

لک بینی شما چجوریه؟؟ بتای من ۲۵۷ بود یکروز قبل از موعدم

خداجونم ممنونم که من و عشقم مادر و پدر شدیم..هزاران بارر شکرت🙏از نی نی مون محاافظت کن خدای مهربوونم🙏💕