2821
2789
عنوان

کنکور تجربی

114 بازدید | 17 پست

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه

کسایی که پرستاری دولتی خوندین تو ۸ ماه با ساعت مطالعه بالا میشه پرستاری دولتی آورد؟

متن شیمی و میخوام حذف کنم

و فقط فصلای تست خیزو بخونم

متاسفانه آروم درس میخونم و از برنامم عقب میمونم

ممنون میشم کسی تجربه ای داره بگه❤️🙏🏻

فیلم میبینی برای درسا؟

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد🌙💕                                       ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨     

به هیچ عنوان این کارو نکن متن شیمی خودش شصت درصد ماجراست 

و صد در صد اکه از الان قوی بخونی نتیجه های بهتری هم میگیری

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزدلم اگه واقعا از اعماق وجودت بخوای اره نه که وسطش همه‌ش جا بزنی الان شروع کنی خیلی بهتره تا اینکه چند سال دیگه بگی بخاطر شک و تردید اینکه نمیتونم قبول شم ادامه ندادم

حذف متن شیمی کار خیلی اشتباهیه..

" قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن

به هیچ عنوان این کارو نکن متن شیمی خودش شصت درصد ماجراست و صد در صد اکه از الان قوی بخونی نتیجه های ...

قسمت مفهومیارو حتما میخونم اما مثلا کنکورای قبل و که چک کردم بعضی متنا اصلا نمیان و خوندنشون وقت گیره

ممنون گلم🥰❤️

بله تو این فاصله میشه پیرا روزانه آورد کلاولی حذف کردن متن شیمی کار اشتباهیه

قسمت مفهومیا رو فقط بخونم چطور چون بعضی متنا واقعا نمیان طبق کنکورای سالای قبل

عزیزدلم اگه واقعا از اعماق وجودت بخوای اره نه که وسطش همه‌ش جا بزنی الان شروع کنی خیلی بهتره تا اینک ...

موافقم گلم😍 تنها مشکل همین آروم خوندنمه از این بابت میگم نکنه دیر شده باشه

قسمت مفهومیا رو فقط بخونم چطور چون بعضی متنا واقعا نمیان طبق کنکورای سالای قبل

عزیزم کنکور اردیبهشت 403 یه سوال از متن داد واقعا چرت و پرت بود و کسی فکر نمیکرد بیاد

یا کنکور 402 تو شیمی از اسمز سوال دادن!

پس بشین بخونش وقت زیادی نمیگیره

عزیزم کنکور اردیبهشت 403 یه سوال از متن داد واقعا چرت و پرت بود و کسی فکر نمیکرد بیادیا کنکور 402 تو ...

آها گلم مرسی که گفتی میزارمشون به عنوان آخرین چیزایی که میخونم

انشالله میدن گلم ولی یه نمونه شنیدم با معدل ۱۷ ام پزشکی آوردن خوده کنکورو دست کم نگیریم

اشاءالله بدن من کنکورم انسانیه وبرا فرهنگیان کنکورمون ۱۵درصد تاثیر داره ومعدل ۶۰درصد

این بده😑 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 21 ساعت پیش
2791
2779
2792