2777
2789
یعنی چی؟

شوهرش چند سال پیش شیر خشک الوده قاچاقی وارد کرده باعث کشته شدن نوزاد و کور شدنشون شده بعد مهناز افشار تازه اعتراف کرده.

اینم انگار تو فکر طلاقه

خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرش چند سال پیش شیر خشک الوده قاچاقی وارد کرده باعث کشته شدن نوزاد و کور شدنشون شده بعد مهناز افشا ...

وا این اخبار که قدیمیه 

کلیم از شوهرش دفاع کرد گفت بابت تهمت ها اعاده حیثیت میکنه

شمایی که داری امضای منو میخونی  بله با شمام   امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😚
وا این اخبار که قدیمیه  کلیم از شوهرش دفاع کرد گفت بابت تهمت ها اعاده حیثیت میکنه

حالا پس چرا فیلمش تو اینستا نشون میداد مهناز افشار میگفت شوهرم میدونم مقصره من باید بفهمم با چه جنایت کاری زندگی میکنم دفاعی نکرد.

خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....
حالا پس چرا فیلمش تو اینستا نشون میداد مهناز افشار میگفت شوهرم میدونم مقصره من باید بفهمم با چه جنای ...

لینک داری؟

شمایی که داری امضای منو میخونی  بله با شمام   امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😚
حالا پس چرا فیلمش تو اینستا نشون میداد مهناز افشار میگفت شوهرم میدونم مقصره من باید بفهمم با چه جنای ...

اعتراف چی؟ من فیلم کاملش رو دیدم. مهناز افشار برای یه کمپین خیریه تبلیغ می کنه به اسم بدسرپرست تنهاتر است. یکی تو نشست این کمپین میاد از افشار درباره همسرش می پرسه. افشار هم میگه این کمپین نه یه بستره برای تبلیغ مهناز افشار نه تریبونی برای تخریبش. ما جمع شدیم برای یه کار دیگه. ولی آخرش میگه این شیرخشک ها وارد شده و قاعدتا باید توی گمرک، قوه قضاییه، وزارت بهداشت و بیقه نهادهای مسئول پرونده ش باشه. تایید یا انکار من هیچ وجاهتی قانونی نداره. شما باید برید از این نهادهای مسئول کسب اطلاع کنید. بعد هم خواهش کرد حتما این کار رو بکنه چون دره با یاسین زندگی میکنه. به نظر من کاملا رد کرد. ضمن اینکه اصلا چنین پرونده ای تایید نشده. اگه بود بعید بود افشا نشه. 

توی اینستا فقط یه دقیقه رو میشه آپلود کرد. لابد فیلم کامل رو ندیدی.

سوالی داشت میپرسید.نه اینکه تایید کنه عزیزم

گدایان بهر ِ روزی طفل خود را کور میخواهندطبیبان جملگی خلق را رنجور میخواهند ...گمانم مرده شویان راضـی‌ند بـر مُـردن مـردم بنازم مطربان کاین خلق را مسرور میخواهند.