2777
2789
عنوان

بچه های پزشکی دانشگاه مون خیلی با نمکن😂

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر من که خیلی امید بسته به پسرم پزشکی قبول سه امسال اگه قبول نشه من بیشتر نگران روحیه شوهرمم تا پ ...

نزارید پسرتون متوجه این میزان از علاقه پدرش بشه ناخوداگاه استرس میگیره

شوهر من که خیلی امید بسته به پسرم پزشکی قبول سه امسال اگه قبول نشه من بیشتر نگران روحیه شوهرمم تا پ ...

بعد یه سال اولین پست 😅

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
حالا از وقتی وارد بخش میشی باز نرمالتره ولییی ترمای اول مخصوصا ترم یکککترم یک ک بودیم یکی بود خیلی د ...

البته الان ک دیگه یکم بالاتریم خود استادا بعضیاشون دکتر میگن ب دانشجوها 

... 🤍🦋

مسخره میکنن همو من هر چی دانشجو علوم پزشکی دیدم ناراضیه اونا برا خودشون عادیه چه بسا خوششون هم نمیاد خودم علوم پزشکیم حالم بهم میخوره 😂

چه مثِ نازم🦩.       https://t.me/PER100BOT?start=6353279625

هی هر شب براش پست انگیزشی می‌فرسته هر چی پول دارم پسنداز می‌کنه مگه اگه آزاد در ومد هزینه کل ترم ...

دلم گرفت براش

کنکور تجربی واقعا غیرقابل پیش بینیه

موارد زیادی باید کنار هم قرار بگیرن تا بشه به پزشکی رسید

شاید شوخی دارن با هم سخت نگیرید 

وگرنه کمتر کسی نمیدونه این رفتارها جدیش خزه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
خیلیاشون واسه مسخره کردن هم میگن

اره برا مسخره گفتن انگار

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم