2777
2789
عنوان

همسایمون دیشب

388 بازدید | 25 پست

سلام خانوما یه همسایه بغلی داریم ک تازه اومدن دیشب گویا مهمونی دخترونه داشتن از این مهمونیا که دخترا دور هم جمع میشن بعد آپارتمان ما یه جوریه که از دیوار خییییلی واضح صدا میره میاد ینی انگار خونه ما بودن اقا من دیدم اینا از تایمی ک اومدن بلند بلند حرف میزدنو میخندیدن از ساعت ۱۰شب ک اونموقع گفتیم بابا چ اشکال داره مهمون دارنو اینا اقا اینا تا ۴:۳۰صبح جیغ میزدن میخندیدن والا سردرد گرفته بودیم شدید از یه طرفم خجالت میکشیدم برم در خونشون بگم توروخدا یه کم آروم تر بخدا ما صبح زود کار داریم و فلان خلاصه همسرم رفت زنگ واحدشونو زد و درو بست دیگه ساکت شدن ب نظرتون کارمون زشت بود خدایی سر و صداشون فوق العاده زیاد بود در صورتی ک مبتونستن ملاحظه کنن که بقیه هم اذیت نشن از دور همیشون

خودت باش مثل بقیه زیاده🌙

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه کار درستی کردین دیگه به فکرش نرو .احتمالا نشخوار فکری داری 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
کارتون خیلی هم درست بود

جدا اخه من گفتم یه وقت زشت نباشه ینی به بند از ۱۰شب با صدای بلند حرف میزدنو میخندیدن بخدا من جای اونا فکم درد گرفت الانم هستن خونشون و دوباره شروع کردن

خودت باش مثل بقیه زیاده🌙

اره کار تو زشت بود چون خودت خودتو ادم حساب نکردی تو باید نهایت نهایت دوازده شب میرفتی اخطار میدادی که اپارتمان نشینی فرهنگ و ادب میخواد باید خودتو ادم حساب کنی تا بقیه بهت احترام بذارن